Survivor 5: «Ρε είσαι τρελή;» - Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Σοφιάννα και Κ. Εμμανουήλ

«Επειδή είμαι καινούργιος πρέπει να μου λέτε τι να λέω και τι να κάνω;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ρε είσαι τρελή;» - Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Σοφιάννα και Κ. Εμμανουήλ

Η ήττα των Μπλε έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο σημερινό (29/3) επεισόδιο του Survivor 5. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο της ομάδας του, αυτή τη φορά εξαιτίας ενός συνθήματος που λέει.

Τόσο η Σοφιάννα όσο και ο Γιώργος Τ. τον προσέγγισαν και του ζήτησαν να σταματήσει να το λέει καθώς ενοχλεί σχεδόν όλη την ομάδα.

Μόλις όμως η Σοφιάννα του είπε ότι η φράση του είναι vcringe, εκείνος έγινε έξαλλος και ξέσπασε μπροστά σε όλη την ομάδα. Μάλιστα, ο καυγάς συνεχίστηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ενώ όπως είπε ο παρουσιαστής, η ένταση στον πάγκο των Μπλε κράτησε αρκετή ώρα.

Ο καυγάς της Σοφιάννας με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor 5

Πέφτει ψαλίδι στο Survivor 5 - Η απόφαση του ΣΚΑΙ

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι εξελίξεις στο Survivor 5. Με τα νούμερα τηλεθέασης να βρίσκονται σε σταθερά γενικά επίπεδα ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να κάνει μεγάλη αλλαγή στην προβολή του ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα να ρίξει... ψαλίδι.

Λίγο πριν δούμε την αποχώρηση "βόμβα" από το παιχνίδι που θα συγκλονίσει όλους τους παίκτες, ήρθαν στα αυτιά μου μερικές πληροφορίες ανατρεπτικές θα έλεγα για το Survivor και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Όπως λοιπόν γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά, το Survivor προβάλλεται πλέον και Πέμπτες με τα παιχνίδια της Καραϊβικής, τα οποία ωστόσο τα πάνε χάλια σε νούμερα τηλεθέασης. Για αυτό λοιπόν οι ιθύνοντες έψαχναν μανιωδώς να δουν τι μπορούν να αλλάξουν για να μην χάνουν στην prime time ζώνη της συγκεκριμένης ημέρας. Την λύση την βρήκαν και εδώ στο Vanda's θα σας τα εξηγήσω όλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες μου ο ΣΚΑΙ αποφάσισε την ώρα των παιχνιδιών της Καραϊβικής να προβάλλει το νέο τηλεοπτικό show, The Masked Singer! Μπορεί ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη να μην παίζουν, ωστόσο αυτή την εβδομάδα έχουμε πρεμιέρα.

Το κανάλι ποντάρει πολλά στο εν λόγω πρόγραμμα για αυτό κιόλας έκανε την αντικατάσταση, αφήνοντας κενή την Παρασκευή μιας και συνήθως έχουν ταινία.

Τι είναι το The Masked Singer

Τολμηρές και κεφάτες προσωπικότητες, αγαπητές στο κοινό, μεταμορφώνονται σε φανταστικούς χαρακτήρες φορώντας εντυπωσιακά κοστούμια, και τραγουδούν μπροστά στην επιτροπή… έρευνας, ως Μάσκες!

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης τα μέλη της επιτροπής, είναι οι «Ντετέκτιβ» του show που πρέπει να μαντέψουν ποιος κρύβεται πίσω από κάθε Μάσκα.

Κάθε εβδομάδα νέα στοιχεία θα προστίθενται στη λίστα των πληροφοριών που μοιράζονται οι Μάσκες με τους Ντετέκτιβ. Προσωπικά αντικείμενα, έξτρα δηλώσεις, ερωτήσεις και απαντήσεις αλλά όλα αυτά με φειδώ! Οι Μάσκες δεν θέλουν να αποκαλύψουν πολλά!