Survivor 5: Νέο περιστατικό ανάμεσα σε Τάκη και Κωνσταντίνο - Τον έσπρωξε στον αγώνα

Ο κακός χαμός στους Μπλε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Νέο περιστατικό ανάμεσα σε Τάκη και Κωνσταντίνο - Τον έσπρωξε στον αγώνα

Οι εντάσεις στην Μπλε ομάδα του Survivor 5 φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Ο Τάκης Καραγκούνιας δε είναι ένας από τους παίκτες που έχουν την τάση να βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων σε κάθε περίπτωση.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικοινωνίας, το οποίο πήγε τελικά στους Κόκκινους, είχε μία πολύ έντονη στιγμή με τον Κωνσταντίνο. Από την μέρα που ο Κωνσταντίνος έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, η μπλε ομάδα δεν τον καλοδέχτηκε και έτσι οι καυγάδες που έχουν δημιουργηθεί είναι αρκετοί (χαρακτηριστικό παράδειγμα η διαφωνία του με τη Σοφιάννα για το σύνθημά του).

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Τάκης έχασε έναν καίριο πόντο για την ομάδα. Αμέσως μετά το τέλος του ραν λοιπόν, ο Κωνσταντίνος έτρεξε κατά πάνω του για να τον αγκαλιάσει και ο Τάκης τον έσπρωξε δυνατά.

Τι συνέβη ανάμεσα στον Τάκη και τον Κωνσταντίνο στο Survivor 5

Η πραγματική ηλικία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Στο Survivor 5 εισέβαλε στο επεισόδιο της Κυριακής 27/3 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος φυσικά έκανε το Twitter να “πάρει” φωτιά. Ο γνωστός performer και make up artist σχολιάστηκε από το πρώτο λεπτό και κυρίως η ηλικία του, μιας και δήλωσε πως ήταν 37 ετών.

Έκτοτε, ανέβηκαν στα social media βίντεο από το 2006, όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλούσε στην εκπομπή της Βάσιας Λόη με αφορμή τα γενέθλιά του. Τότε ο ίδιος έκλεινε τα 29. Οπότε σήμερα είναι 45 ετών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος κατάγεται από την Κρήτη και εργάζεται ως make up artist. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit. Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.

Το SURVIVOR αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Στους μελλοντικούς συμπαίκτες και αντιπάλους του δεν έχει βρει ακόμη κάποια προσωπικότητα που να μοιάζει με τη δική του. Αυτό θεωρεί πως είναι και το δυνατό του «χαρτί» για να φτάσει μέχρι τον τελικό του SURVIVOR.