Survivor 5 - highlights 29/3: Τσακωμοί άνευ προηγουμένου στο χθεσινό επεισόδιο

Όσα είδαμε στο χθεσινό 29/3 επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 29/3: Τσακωμοί άνευ προηγουμένου στο χθεσινό επεισόδιο

Ένα επεισοδιακό αγώνα και ακόμα πιο επεισοδιακούς τσακωμούς παρακολουθήσαμε εχθές Τρίτη 29/3 στο Survivor, με τις εντάσεις και τις φωνές να φτάνουν στο κόκκινο. Πέρα από τον Τάκη και τον Κωνσταντίνο που αν δεν τσακωθούν κάτι πάει λάθος, είδαμε εχθές και νέες τοποθετήσεις των παικτών εναντίον άλλων, και μάλλον το κλίμα είναι τεταμένο στις παραλίες..

Όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 29/3 επεισόδιο του Survivor

«Are you talking to me?» - Σκοτώθηκαν στην παραλία Μυριέλλα και Κατσαούνης

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 (29/3) ξεκίνησε με έναν έντονο τσακωμό ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, όπου αρπάχτηκαν για τις γυμναστικές ικανότητες και αποδόσεις του παίκτη. Μάλιστα ο Γιώργος της είπε ότι αν ήταν στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο με εκείνη θα είχε φύγει προ πολλού.

«Εγώ έκανα μια εβδομάδα κοιλιά και μου έδωσε την ψήφο σου. Αν κάνω δύο εβδομάδες κοιλιά θα φύγω από μόνος μου εσύ τι κάνεις τόσες εβδομάδες», είπε ο Κατσαούνης. Τότε η Μυριέλλα του απάντησε με ένταση πως δεν έχει φτάσει 35 ετών για να έρθει να της την πει εκείνος.

Και στη συνέχεια του επιτέθηκε λεκτικά: «Νομίζεις ότι είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σου;» τότε εκείνος της απάντησε αγνοώντας την. «Χαιρέτα μας τον πλάτανο», της είπε χαρακτηριστικά.

Η Βρισηίδα "δίκασε" τον Σοϊλέδη - «Δεν βλέπει ότι η φίλη του η Ναυσικά...»

Στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης 29/3 η Βρισηίδα αποφάσισε να μιλήσει για την αδικία που δεν βλέπει ο συμπαίκτης της Άρης Σοϊλέδης. Στο στόχαστρο έβαλε για ακόμα μια φορά την πρώην συμπαίκτριά της, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Όλη την ώρα ο Άρης υποστηρίζει τον φίλο του τον Αποστόλη, αλλά δεν βλέπει ότι η φίλη του η Ναυσικά έδωσε την Τζο. Έπρεπε να μην φάσκει και να αντιφάσκει», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μπλε και συνέχισε:

«Ναι, ο Αποστόλης έχει ανέβει ψυχολογικά, ήταν άδικη ψήφος του αλλά η ψήφος της Ναυσικά στην Τζο δεν ήταν άδικη; Αυτό δεν σε ενοχλεί; Σε ενοχλεί μόνο ότι ψηφίστηκε ο Αποστόλης;».

Στο στόχαστρο της Μαίης η Μυριέλλα - «Μαγείρεψε την ψηφοφορία για να βγει ο Ρουβάς»

Οι υποψηφιότητες στην ομάδα των Κόκκινων μονοπωλούν το ενδιαφέρον και της μπλε ομάδας στο επεισόδιο του Survivor, της Τρίτης 29/3. Το γιατί ψηφίστηκε από την ομάδα του ο Απόστολος Ρουβάς αποτελεί βασικό σημείο της συζήτησης των Μπλε, καθώς ο φίλος του, Άρης, πιστεύει ότι πρόκειται για μεγάλη αδικία.

Την άποψη του συμπαίκτη της συμμερίζεται και η Μαίη η οποία υποστηρίζει πως η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται πίσω από τις ψήφους και κινεί τα νήματα στην αντίπαλη ομάδα.

«Η Μυριέλλα μαγείρεψε τα πράγματα για να βγει ο Απόστολος αντί για τον Κατσαούνη», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Πιστεύει ότι ο Κατσαούνης είναι πιο δημοφιλής και δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπη μαζί του στον τάκο, προτιμά να βγει με τον Απόστολο».

«Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου...» - Ξέσπασε μπροστά στον Λιανό ο Απόστολος Ρουβάς

Οι συζητήσεις γύρω από τον Απόστολο Ρουβά όλο και πληθαίνουν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (29/3), καθώς φαίνεται πως όλοι έχουν λόγο και άποψη στο κατά πόσο ο διάσημος μάγειρας πρέπει να μείνει ή να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σε μια τέτοια συζήτηση αποφάσισε να τοποθετηθεί και ο ίδιος ο Απόστολος, ωστόσο το θυμικό του ξέφυγε και ξέσπασε για την αδικία που βιώνει.

«Εγώ ήμουν σε μια κουζίνα 8 και 10 ώρες στην φωτιά και παραιτήθηκα για να έρθω εδώ. Γιατί πολλά ακούγονται και για όνομα μου να ξεκαθαρίσω. Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου». δήλωσε ο Απόστολος και καταχειροκροτήθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους.

«Φοβάστε την κρίση του κοινού» - Απασφάλισε ο Σπύρος Μαρτίκας

Οι εντάσεις και από τις δύο ομάδες πήραν φωτιά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (29/3), καθώς από πολλούς θεωρήθηκε αδικία να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Απόστολος Ρούβας και η Τζο Μαριδάκη. Πολλοί εξέφρασαν τη δυσφορία τους με αυτή την κατάσταση αλλά ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να κατευθύνει τη δυσφορία του προς τη Ναυσικά.

Την αντίθεσή της με την απόφαση της Ναυσικάς να βγάλει στον τάκο την Τζό εξέφρασε και η Βρισηίδα.

Λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός απεύθυνε τον λόγο στη Τζο και τον Απόστολο, ώστε να τοποθετηθούν για την υποψηφιότητά τους, και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα μπαράζ αντιδράσεων.

Τη χαριστική βολή στη συζήτηση έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έστησε στον τοίχο τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που έβγαλε στον τάκο την Τζο.

Ο παίκτης των Μπλε της είπε πως θα μπορούσε να πετάξει την ασυλία, να μη τη διεκδικήσει και να φύγει εκείνη στη θέση της Τζο, αφού είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

«Νιώθω απίστευτο φόβο απέναντι στον κόσμο, στο κοινό. Τα κάνετε όλοι πάνω σας στην κρίση του κοινού», δίκασε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Κοροϊδεύει και την ομάδα και το κοινό» - Έσταξε φαρμάκι ο Κατσαούνης για την Μυριέλλα

Η κόκκινη ομάδα είναι η μεγάλη ηττημένη για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, καθώς 3 από τους παίκτες της είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση. H Μυριέλλα Κουρεντή ήταν η πρώτη παίκτρια που ψηφίστηκε από την κάλπη, ενώ στη συνέχεια βγήκαν ο Απόστολος Ρούβας και η Τζο Μαριδάκη.

Ωστόσο, το βράδυ μετά το συμβούλιο του νησιού η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης ήρθαν «στα χέρια». Όμως η κόντρα τους δεν τελείωσε και το ξημέρωμα τους βρήκε και πάλι τσακωμένους.

«Δεν έχει κανένας Γιώργος δικαίωμα να μου πει γιατί έχω έρθει εγώ εδώ μέσα», τόνισε η ηθοποιός. Από την άλλη ο «Στρακαστρούκας» δήλωσε πως «η Μυριέλλα κοροϊδεύει και την ομάδα και το κοινό. Δεν την αντέχω άλλο».

«Άντε να χαθείς ρε νούμερο» - Ξεφτιλίστηκαν την ώρα του αγώνα Ρουβάς και Καραγκούνιας

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (29/3), είδαμε τους παίκτες να αγωνίζονται σε ένα δύσκολο αγώνα στίβου, που περιλαμβάνει και το υγρό στοιχείο, για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας και να μπορέσουν να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς.

Ωστόσο το παιχνίδι φούντωσε και τις ήδη υπάρχουσες κόντρες. Πριν από λίγα λεπτά γίναμε μάρτυρες ενός έντονου διαπληκτισμού ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Απόστολο Ρουβά. Η αρχή του τσακωμού ήταν μια αδικία που είδε ο σεφ. Στη συνέχεια ακολούθησαν βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές.

«Κάνε λίγο τουμπέκα», είπε ο σεφ στον Τάκη και ο δεύτερος του απάντησε: «Σε ποιον μιλάς ρε, σε κανα κολλητό σου; Άντε να χαθείς ρε νούμερο».

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Το βράδυ της Τρίτης 29/3 παρακολουθήσαμε στο Survivor τους Κόκκινους και τους Μπλε να αγωνίζονται για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Ο αγώνας του στίβου ήταν ένας από τους πιο δύσκολους μέχρι στιγμής, καθώς περιέχει το υγρό στοιχείο, που δυσκολεύει τους περισσότερους.

Όπως σας είχαμε πει από νωρίς το πρωί, το αγώνα κέρδισαν οι κόκκινοι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το τελικό πόντο χάρισε στην ομάδα του ο νέος παίκτης, Νίκος Αντωνόπουλος, ενώ όλοι οι Κόκκινοι πανηγύρισαν σαν να μην υπάρχει αύριο. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες της ομάδας κατάφεραν να κυριαρχήσουν στους αντιπάλους τους.

Για τους μπλε η ήττα ήταν πολύ σκληρή, «σαν αγκλάθι στον λαιμό», όπως είπε και η Μαίη.

«Ρε είσαι τρελή;» - Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Σοφιάννα και Κ. Εμμανουήλ

Η ήττα των Μπλε έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο χθεσινό (29/3) επεισόδιο του Survivor 5. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο της ομάδας του, αυτή τη φορά εξαιτίας ενός συνθήματος που λέει.

Τόσο η Σοφιάννα όσο και ο Γιώργος Τ. τον προσέγγισαν και του ζήτησαν να σταματήσει να το λέει καθώς ενοχλεί σχεδόν όλη την ομάδα.

Μόλις όμως η Σοφιάννα του είπε ότι η φράση του είναι vcringe, εκείνος έγινε έξαλλος και ξέσπασε μπροστά σε όλη την ομάδα. Μάλιστα, ο καυγάς συνεχίστηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ενώ όπως είπε ο παρουσιαστής, η ένταση στον πάγκο των Μπλε κράτησε αρκετή ώρα.

Με λυγμούς μετά το αγώνισμα ο Τάκης - «Γιώργο δεν μπορώ»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (29/3) οι Κόκκινοι κατάφεραν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους, να βγουν νικητές και να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και τις ρυζογκοφρέτες. Ωστόσο για αρκετούς παίκτες από την Μπλε ομάδα η ήττα ήταν πολύ πικρή.

Είναι η δεύτερη φορά που η Μπλε ομάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας. Πρώτα ο Τάκης πήρε πιο άσχημα την ήττα του γιατί ήθελε να μιλήσει με την κόρη του. Ο παίκτης ξέσπασε σε κλάματα και ήταν απαρηγόρητος. Το ίδιο συναίσθημα κυριάρχησε και στην συμπαίκτριά του Βρισηίδα, η οποία ανυπομονούσε να δει το βίντεο που της έχουν στείλει οι γονείς της.

Οι συμπαίκτριές του Τάκη, έτρεξαν να τον παρηγορήσουν, διότι δεν μπορούσε να δεχτεί με τίποτα ότι δεν θα δει την κόρη του, Ραφαηλία.

«Όλα τους φταίνε...» - Την πλήρωσε ο Μαρτίκας για την ήττα των Μπλε

Μετά την ήττα των Μπλε στο χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας του Survivor (29/3), γέμισε η ομάδα με μια αρνητική ενέργεια, ένα αρνητικό vibe, όπως ανέφερε και ο Τάλας. Η Μαίη τότε ξεκίνησε να επιρρίπτει ευθύνες προς τον Μαρτίκα και τον τρόπο με τον οποίο μιλάει στους συμπαίκτες του.

«Σε όλους φταίνε τα πάντα, χαμός στην καλύβα. Έχουμε χάσει την ουσία των θεμάτων. όλοι τσακώνονται με όλους, όλοι παρεξηγούνται με όλους», κάνει παράπονα στην κάμερα ο Μαρτίκας.

Την πιο ψύχραιμη τοποθέτηση έκανε η Ευρυδίκη, η οποία δήλωσε πως πρέπει να μαθαίνουν από τα λάθη τους για να μην τα επαναλαμβάνουν.

Σπάνια εμφάνιση του τρίτου αδερφού Ρουβά - Η συγκίνηση του Απόστολου

Μετά την νίκη των Κόκκινων στο αγώνισμα της επικοινωνίας στο επεισόδιο του Survivor 29/3, οι παίκτες κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους και να πάρουν δύναμη από αυτούς να συνεχίσουν να αγωνίζονται. (Δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει την Τετάρτη 30/3)

Η κορυφαία στιγμή του επάθλου επικοινωνίας ήταν η στιγμή που ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε με τον Βασίλη τον αδερφό του. Ο Βασίλης του μετέφερε τα νέα όλων, ενώ του ανέφερε ότι προ ολίγου έπινε καφέ με την σύντροφο του σεφ, Φανή.

Ο Απόστολος συγκινήθηκε και του είπε να μεταφέρει τα φιλία του και στους γονείς τους αλλά και στον έτερο αδελφό τους, Σάκη.

Νέο περιστατικό ανάμεσα σε Τάκη και Κωνσταντίνο - Τον έσπρωξε στον αγώνα

Οι εντάσεις στην Μπλε ομάδα του Survivor 5 φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Ο Τάκης Καραγκούνιας δε είναι ένας από τους παίκτες που έχουν την τάση να βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων σε κάθε περίπτωση.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικοινωνίας, το οποίο πήγε τελικά στους Κόκκινους, είχε μία πολύ έντονη στιγμή με τον Κωνσταντίνο. Από την μέρα που ο Κωνσταντίνος έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, η μπλε ομάδα δεν τον καλοδέχτηκε και έτσι οι καυγάδες που έχουν δημιουργηθεί είναι αρκετοί.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Τάκης έχασε έναν καίριο πόντο για την ομάδα. Αμέσως μετά το τέλος του ραν λοιπόν, ο Κωνσταντίνος έτρεξε κατά πάνω του για να τον αγκαλιάσει και ο Τάκης τον έσπρωξε δυνατά.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Μπορεί να έχασαν το έπαθλο της επικοινωνίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (29/3), ωστόσο κατάφεραν να γεμίσουν τα στομαχάκια τους με αλμυρά κρουασάν αφού κέρδισαν κατά κράτος στο αγώνισμα επάθλου. Ο λόγος για τους μπλε, οι οποίοι φαίνεται πως πείναγαν παρά πολύ, αφού νίκησαν 3-0 τους αντιπάλους τους.

Το παιχνίδι ήταν ένας λαβύρινθος, όπου απαιτούσε την συνολική συνεργασία των παικτών. Τελικά η πείνα κυριάρχησε και οι Μπλέ έφαγαν 4 κρουασάν ο καθένας, μια γεύση που όπως παραδέχθηκαν είχαν ξεχάσει τελείως.

Η στοχοπροσήλωση αι ενότητα φαίνεται πως τελικά τους βγαίνει σε καλό, αρκεί να σταματήσουν τους εσωτερικούς καυγάδες τους.