Survivor 5 spoiler 29/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 29/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Έπαθλο επικοινωνίας απόψε Τρίτη 29/3 στο Survivor 5 και οι δυο ομάδες το θέλουν περισσότερο από ποτέ, αφού είναι πολύ σημαντικό να ακούσουν νέα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ειδικά από την οικογένεια τους που δεν γνωρίζουν τι κάνουν πίσω στην Ελλάδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα το έπαθλο κέρδισαν οι Κόκκινοι με αποτέλεσμα, οι μισοί Διάσημοι να δουν βίντεο ενώ οι μισοί Μαχητές να ακούσουν ηχητικό μήνυμα. Άγνωστο όμως είναι τι θα έχουν δυνατότητα να απολαύσουν απόψε το βράδυ.

Όπως λοιπόν είδαμε στο trailer (δείτε το εδώ), o Τάκης Καραγκούνιας θα τσακωθεί με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στην παραλία των Μπλε και κάπως έτσι θα συνεχιστεί η χθεσινή 28/3 ένταση ανάμεσα τους. Η Σοφιάννα θα προσπαθήσει να λύσει την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ωστόσο δεν θα καταφέρει τίποτα.

Επίσης θα δημιουργηθεί μια απίστευτη ένταση, λόγω της Μυριέλλας αφού, ο Άρης Σοϊλέδης θα την κατηγορεί πως προσέγγισε συμπαίκτες της με σκοπό να μην την βγάλουν στον τάκο, ενώ από την άλλη ο Σπύρος Μαρτίκας θα την "πει" άσχημα στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5

Survivor 5 spoiler 29/3

Ο αγώνας θα είναι αρκετά δύσκολος, αφού θα έχει ως στοιχείο το νερό άρα όσοι το έχουν με το κολύμπι θα επικρατήσουν κιόλας. Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας η ομάδα που θα κερδίσει είναι η Κόκκινη, παίρνοντας έτσι το αίμα τους πίσω μετά τις δυο χαμένες ασυλίες.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram