Survivor 5 trailer 29/3: «Εγώ φεύγω!» - Φωνές και ουρλιαχτά στην παραλία των…

Της κολάσεως και σήμερα στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 29/3: «Εγώ φεύγω!» - Φωνές και ουρλιαχτά στην παραλία των…

Δύσκολα είναι τα πράγματα στο Survivor 5 για την ομάδα των Κόκκινων, αφού έχασαν και τα δυο αγωνίσματα ασυλίας με αποτέλεσμα να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση 3 παίκτες της - δείτε τους εδώ. Για αυτό σήμερα Τρίτη 29/3 μπορεί να πάνε στον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία στεναχωρημένοι, ωστόσο, θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό τη νίκη.

Όπως λοιπόν είδαμε στο trailer, ούτε στην ομάδα των Μπλε το κλίμα είναι πολύ κακό. Από την ημέρα που ο Τάκης Καραγκούνιας είδε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να πατάει το πόδι του στην παραλία έχει γίνει έξαλλος χωρίς λόγο. Ο χθεσινός 28/3 τσακωμός τους θα συνεχιστεί και σήμερα με την Σοφιάννα να βρίσκεται στη μέση για να λύσει την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους, όμως, ο Μισθοφόρος δεν θέλει να ακούει κουβέντα και φεύγει από την καλύβα φωνάζοντας "εγώ φεύγω".

Πάμε τώρα στον στίβο μάχης... Λίγο πριν πέσουν με όλη τους τη δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και οι δυο ομάδες, θα δούμε να δημιουργείται μια απίστευτη ένταση, λόγω της Μυριέλλας. Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης βλέπουμε να την κατηγορεί πως προσέγγισε κάποιους συμπαίκτες της με σκοπό να μην την βγάλουν στον τάκο, ενώ από την άλλη ο Σπύρος Μαρτίκας θα την "πει" άσχημα στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πως αν δεν ήθελε να βρεθεί σε δύσκολη θέση να μην διεκδικούσε την ασυλία, αφού είναι η πιο αδύναμη παίκτρια από όλους.

Όλα αυτά ωστόσο θα ξεχαστούν την ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας - δείτε εδώ το super spoil!

Το 29/3 trailer του Survivor 5