Survivor 5: «Είναι ψωνάρα» - Αγανακτισμένοι Κατσαούνης και Στάθης με τον Αντωνόπουλο

«Δεν είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Είναι ψωνάρα» - Αγανακτισμένοι Κατσαούνης και Στάθης με τον Αντωνόπουλο

Φαίνεται πως οι νέοι παίχτες δεν είναι τόσο καλοδεχούμενοι στις ομάδες του. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (30/3) βλέπουμε πως οι άντρες της κόκκινης ομάδας κάνουν παράπονα για τον νέο παίκτη τον Νίκο Αντωνόπουλο. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Στάθης Σχίζας συζητούν και λένε πως ο Νίκος βοηθά μόνο όταν είναι παρούσες οι κάμερες της παραγωγής.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Τρίτης, 29/3 ο Κατσαούνης έλεγε παρόμοια πράγματα και για την συμπαίκτρια του Μυριέλλα. (Δείτε τι είπε εδώ)

Στάθης και Στρακαστρούκας εναντίον Αντωνόπουλου

Τα αγόρια ανέφεραν ένα σκηνικό όπου πήγαν οι 3 τους για ψάρεμα και ο Νίκος ρώταγε επίμονα αν θα τους ακολουθήσει η κάμερα και όταν κατάλαβε πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει τότε αποφάσισε να αποχωρήσει και να γυρίσει στην παραλία.

«Ο Νίκος δεν είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης.

«Άντε ρε από εκεί επιτέλους, τσουρέκια μας τα έκανες»

Στο Survivor 5 όλα πάνε… πρίμα. Νέοι παίκτες έχουν μπει, οι παλιότεροι φυσικά και δεν αρέσκονται σε αυτή τη συνθήκη και ο μικρός τους «πόλεμος» αποτυπώνεται καθημερινά σε διάφορα περιστατικά, που φυσικά τραβούν την προσοχή.

Ο Νίκος Αντωνόπουλος είναι ένας από τους καινούργιους παίκτες, με τέσσερις στο σύνολο να έχουν «εισβάλει» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και να έχουν φέρει αναταράξεις στις παραλίες τους. Ο ίδιος μπορεί να μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά είχε νωρίς μια άτυχη στιγμή, που προήλθε… από φάρσα.

Μια φάρσα… για κροκόδειλο ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στην παραλία των παικτών καθώς ο παίκτης τραυματίστηκε φανερά αφού πρώτα του είπαν πως έπρεπε να πηδήξει στο ποτάμι επειδή είναι κάτι που το κάνουν όλοι στην ομάδα. Ο ίδιος, όμως, τραυματίστηκε και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός, ότι η ομάδα του γελούσε με αυτό αντί να το αντιμετωπίσει πιο σοβαρά και να τον στηρίξει.

Όταν έκλεισαν οι κάμερες, μετά την αναφορά του συγκεκριμένου περιστατικού, ο Νίκος συνέχισε να ωρύεται με το πώς του συμπεριφέρθηκαν οι συμπαίκτες του, θεωρώντας πως δεν τον αντιμετωπίζουν ως ισάξιο, επειδή μόλις μπήκε στο παιχνίδι. Αυτές του οι φωνές, φυσικά, προκάλεσαν τις αντιδράσεις αρκετών, και δη της Ασημίνας.

«Να σου πω, είπαμε να... διαβάστε την συνέχεια εδώ.