Survivor 5 trailer 2/4: "Χρειάζεται προσοχή σήμερα" - Τα λόγια του Γιώργου Λιανού προς τους παίκτες

Τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 trailer 2/4:

Η επόμενη μέρα μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Μυριέλλας από το Survivor ξημέρωσε σε λίγο πιο ήρεμα κλίμα, τουλάχιστον στην παραλία των Κόκκινων. Για την παραλία των Μπλε η λέξη ηρεμία σίγουρα δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί...

Τάκης και Κωνσταντίνος συνεχίζουν τις έντονες διαμάχες. Οι δυο τους όπως φαίνεται δε μπορούν να βρουν καμία άκρη και κανέναν τρόπο επικοινωνίας κι απλά το κλίμα στην παραλία τους κάθε μέρα γίνεται και χειρότερο.

Το Σάββατο 2/4, στο πρώτο επεισόδιο του Survivor για τον Απρίλιο οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι σε έναν σκληρό στίβο μάχης, που χρειάζεται αντοχή, ταχύτητα και κλασικά στόχο, για το ποιος θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας! Εμείς βέβαια το γνωρίζουμε ήδη αυτό... (δείτε εδώ το spoil).

Επειδή, όμως, κάποιες φορές μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, πάρτε μια γεύση για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε το Σάββατο, από το παρακάτω trailer...

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Survivor

Ακόμα δεν μπήκε: Τέλος από το Survivor 5 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Δεν αναμένεται να έχει και πολύ μέλλον ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor 5 με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Όχι δεν πρόκειται να φύγει οικειοθελώς ο νέος παίκτης των Μαχητών, όμως θεωρείται δεδομένο πως από την επόμενη κιόλας βδομάδα θα είναι συνεχώς στον τάκο και υποψήφιος προς αποχώρηση, καθώς ΟΛΟΙ έχουν πρόβλημα μαζί του.

Αρχικά ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας που εξέφρασε την δυσαρέσκειά του με τον κομμωτή και χτες είδαμε όλη την ομάδα απέναντί του. Ακόμα και τα κορίτσια που τα είχε καλά μέχρι σήμερα, όπως η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Μαίη Εμμανουηλίδου!

Συγκεκριμένα η... διαβάστε την συνέχεια εδώ.