Survivor 5: «Να μπουν τα πράγματα στη θέση τους» - Ξέσπασε η Ναυσικά για Μαρτίκα

«Με έβγαλε εκτός ορίων!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Να μπουν τα πράγματα στη θέση τους» - Ξέσπασε η Ναυσικά για Μαρτίκα

Με τις δηλώσεις της Ναυσικάς για το σκηνικό που δημιουργήθηκε στο συμβούλιο αποχώρησης με το Σπύρο Μαρτίκα, ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2/4. Η παίκτρια ξεσπάθωσε με τα σχόλια του σχετικά με το ποιος αξίζει η δεν αξίζει να είναι στο ριάλιτι επιβίωσης, και τότε του απάντησε με έναν πολύ ωραίο λόγο σύμφωνα με τους συμπαίκτες της οι οποίοι την χειροκρότησαν αμφότεροι.

Οι δηλώσεις της Ναυσικάς μετά το συμβάν με τον Μαρτίκα

Η δημοφιλής παίκτρια, ανέφερε πως νιώθει ανακουφισμένη με όσα ειπώθηκαν, μιας και σύμφωνα με την ίδια ο καθένας μπορεί να έχει όνειρα και να τα πραγματοποιεί, ανεξάρτητα από την ηλικία ηλικία, και πως δεν έχρησε κανείς τον Μαρτίκα υπεύθυνο για το ποιος αξίζει και ποιος όχι να βρίσκεται εκεί αλλά και τους λόγους που δήλωσαν συμμετοχή όλοι, μιας και ο καθένας είναι εκεί για δικά του συμφέροντα.

«Κάνει κωλοτούμπες και το παίζει ήρωας» - Ξέσπασε η Ναυσικά εναντίον του Μαρτίκα

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έριξε τα βέλη της προς τον Σπύρο Μαρτίκα καθώς της είχε μιλήσει για την τακτική που έχει στο παιχνίδι, την κλίκα αλλά και τα «μεγάλα συμβόλαια».

«Δεν δίνω σημασία στις αηδίες που λέει ο Μαρτίκας», δήλωσε το μοντέλο και πρόσθεσε «Πολλές φορές κάνει κωλοτούμπες και θέλει να φανεί ότι είναι ο ήρωας που θα σώσει τους υπόλοιπους».

Στη συνέχεια η Ναυσικά τόνισε ότι ακόμα και αν ο Σπύρος λέει πως θέλει να δώσει χώρο στα νέα παιδιά ο ίδιος δεν αποχωρεί και πως είναι ο μόνος που θα βάλει τα δυνατά του για να μείνει μέχρι το τέλος.