Survivor 5: Τα κατάφεραν - Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο 2/4

Και όμως έκαναν την ανατροπή...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα κατάφεραν - Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο 2/4

Ποτέ οι πηγές μας δεν σας έχουν απογοητεύσει, καθώς και στο σημερινό 2/4 έπαθλό στο Survivor, σας είχαμε ήδη αποκαλύψει τη νικητήρια ομάδα! Μπορεί να υπήρξαν περισσότερες εντάσεις παρά πιο Light στιγμές στο σημερινό αγώνισμα, ωστόσο οι Κόκκινοι παρά τη στρατηγική που πίστευαν ότι θα απέδιδε καρπούς, δεν τα κατάφεραν και το έπαθλο φαγητού κατέκτησαν οι Μπλε.

Με σκορ 6/3 επικράτησαν των Κόκκινων

Η απογοήτευση στα πρόσωπα της Κόκκινης ομάδας ήταν εμφανής μιας και υπολόγιζαν πολλά στο σημερινό αγώνα, μετά τον τραυματισμό του καλύτερου παίκτη της αντίπαλης ομάδας όμως έπεσαν έξω. Παρά τη δυσκολία του αποψινού αγώνα και την κακή τους ψυχολογία, οι Μπλε επικράτησαν και πήραν την πολυπόθητη νίκη.

«Είναι μανιακός, δεν τον θέλω!» - Απίστευτο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος, ο νέος παίκτης των μαχητών, μίλησε για αδικαιολόγητη και εξαιρετικά άσχημη συμπεριφορά του Τάκη προς το πρόσωπό του, και πως δεν αντέχει να κοιμάται δίπλα του αλλά και να βρίσκεται μαζί του. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Τάκης είναι καλός μαζί του μόνο όταν τον χρειάζεται για βοήθεια στις δουλειές και πως όλες τις υπόλοιπες ώρες συνεχίζει την άσχημη συμπεριφορά.