Survivor 5: Το προσπάθησαν και νίκησαν - Αυτή η ομάδα πήρε την ασυλία

Πήραν την πολυπόθητη ασυλία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Το προσπάθησαν και νίκησαν - Αυτή η ομάδα πήρε την ασυλία

Σας το είχαμε αποκαλύψει και εμείς ήδη από πριν, ωστόσο νικητήρια ομάδα μετά από απίστευτα σερί με ήττες ήταν οι Κόκκινοι την Κυριακή 3/4, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν θα αναγκαστούν να υποδείξουν κάποιο μέλος της ομάδας τους προς αποχώρηση, όπως θα κάνουν οι Μπλε.

Κέρδισαν το αγώνισμα ασυλίας οι Κόκκινοι

Τα κατάφεραν και εδώ που τα λέμε το άξιζαν, μετά από τόσες ήττες και τόση πείνα, οι νέοι Κόκκινοι και κέρδισαν μιας και θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα να έχαναν και σήμερα. Εμφανώς χαρούμενοι, μετά από έναν δύσκολο αγώνα, δεν έχουν στο μυαλό τους καμία έγνοια και θα περιμένουν με ανυπομονησία το βραδινό συμβούλιο ώστε να υποδειχθεί ο πρώτος υποψήφιος.

«Όποιος βλέπει ότι δεν προσφέρει...» - Τα βέλη του Μαρτίκα στον Κωνσταντίνο

Νέο επεισόδιο φαίνεται πως δημιουργείται για ακόμα μία φορά στην καλύβα των Μπλε και στο σημερινό 3/4 επεισόδιο του Survivor 5. O Μαρτίκας, παρά το γεγονός πως όπως του είπε και η Ναυσικά, δεν είναι εκεί για να υποδεικνύει ποιος αξίζει και ποιος όχι να βρίσκεται εκεί, ανοίγει το θέμα των υποψηφιοτήτων σε περίπτωση ήττας, λέγοντας πως όποιος νιώθει πως δεν προσφέρει πρέπει να προταθεί μόνος του να φύγει.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνθηκε στον Κωνσταντίνο, ο οποίος φαίνεται πως είναι πάντα στο επίκεντρο της κουβέντας, λέγοντας του πως για εκείνον είναι πιο στενά τα όρια. Τότε ο Κωνσταντίνος του απάντησε πως παρά τον τραυματισμό του είναι σε καλύτερο επίπεδο από αυτό που ήταν εκείνος όταν μπήκε και πως αν είχαν μπει μαζί θα τον είχε ξεπεράσει. Συνέχισε λέγοντας πως δεν του αρέσει αυτό το θέατρο, αναφερόμενος στο ότι δεν μπορεί κάποιος να τον κρίνει μιας και είναι λίγο καιρό μέσα από τους άλλους, άρα είναι φυσιολογικό να μην είναι στο ίδιο επίπεδο.