Survivor 5: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Τάκης Καραγκούνιας - Αποχώρησε από το συμβούλιο

Άραγε θα αποχωρήσει οικειοθελώς;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Τάκης Καραγκούνιας - Αποχώρησε από το συμβούλιο

Αρκετά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Τάκη Καραγκούνια όπου τον βλέπουμε μέσα από το Survivor 5. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης πληροφορήθηκε από την παραγωγή πως ο πατέρας του δεν είναι πια στη ζωή με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε πως «Οι πτήσεις είναι μεγάλες 15 ώρες και πλέον. Οπότε δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου κι όταν γυρίσω θα πάω να μιλώ σε έναν τάφο. Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσέ με, να σου έχω κάνει κάτι. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που μας μεγάλωσε φτωχά αλλά με αξιοπρέπεια. Νιώθω τύψεις επειδή δεν του είπα σε αγαπώ και το έπαιζα σκληρός.»

Από την άλλη, όταν ξεκίνησε το συμβούλιο ο ίδιος έδωσε το παρών ωστόσο λίγο αργότερα αποχώρησε καθώς δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Άραγε θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το συμβούλιο του Survivor 5

Φεύγει ή όχι ο Τάκης μετά τον θάνατο του πατέρα του; Όλη η αλήθεια

Μπορεί από χτες τον γύρο του διαδικτύου να κάνει η είδηση πως ο Τάκης έχασε τον πατέρα του και αποχωρεί από το Survivor, όμως η ανατροπή μόλις έφτασε στα γραφεία μας και σας την μεταφέρουμε! Ο Τάκης Καραγκούνιας ΔΕΝ θα αποχωρήσει από το Survivor 5 και θα παραμείνει στο ριάλιτι, έπειτα από επικοινωνία που είχε με την οικογένειά του.

Ο λόγος είναι πω... διαβάστε περισσότερα εδώ.