Survivor 5 spoiler 6/4: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 6/4: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Το βράδυ της Τρίτης 4/4 συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5. Τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ λοιπόν ακολούθησαν στον τάκο, η Βρισηίδα Ανδριώτου που βγήκε από την κάλπη αλλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την οποία ανέδειξε η Σοφιάννα Αβραμάκη που είχε την ατομική ασυλία.

Και οι τρεις παίκτες των Μπλε λοιπόν είναι ονόματα "φωτιά", αφού ο καθένας με τη σειρά του έχει προκαλέσει εντάσεις και τσακωμούς στην παραλία. Πρώτος και καλύτερος βέβαια ο Κωνσταντίνος, ο οποίος θα απασχολήσει ιδιαίτερα και στο σημερινό 5/5 επεισόδιο όπως παρακολουθήσαμε από το trailer.

Και η Βρισηίδα έχει φέρει πολλές εντάσεις με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μάλιστα να την έχει βάλει στο στόχαστρο και χθες ισχυρίστηκε πως μούτζωσε τους Κόκκινους, ωστόσο η Ανδριώτου είχε την απάντηση της, αφού ήξερε ότι θα γινόταν αυτό.

Σήμερα ωστόσο έχουμε αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας που ήδη γνωρίζουμε ποια ομάδα θα το κερδίσει και θα μιλήσει με αγαπημένα πρόσωπα.

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor 5

Όσον αφορά το αυριανό 6/4 επεισόδιο όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού, οι πρώτες πληροφορίες μας σύμφωνα με το poll στο Instagram του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Βρισηίδα είναι αυτή που θα γυρίσει στο σπίτι της.

Survivor 5 spoiler 6/4 αποχώρηση

Στο εν λόγω poll ψηφίζει το κοινό και όπως έχουμε δει πολλές φορές πάντα τα poll όσον αφορά τις αποχωρήσεις από το παιχνίδι πέφτουν μέσα! Βέβαια, σύντομα θα επανέλθουμε με σίγουρο spoil!!!

Μέχρι τότε μπείτε στο Instagram του You για να ψηφίσετε και εσείς!