Survivor 5 Highlights (4/4): Μεγάλες εντάσεις και μία θλιβερή ανακοίνωση

Όλα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 4/4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Highlights (4/4): Μεγάλες εντάσεις και μία θλιβερή ανακοίνωση

Στο χθεσινό (4/4) επεισόδιο του Survivor 5 επικρατούσε διαρκώς μία ένταση. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή και το επεισόδιο αφορούσε σε μεγάλο βαθμό το ίδιο και τις διαμάχες με τους συμπαίκτες, αλλά και τους αντιπάλους του. Εδώ, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα highlights της βραδιάς για να μην χάσετε τίποτα!

Τι είδαμε στο χθεσινό (4/4) επεισόδιο του Survivor 5

"Κόλαφος" ο Ρουβάς εναντίον του Εμμανουήλ - «Μάλλον δήλωσε συμμετοχή σε λάθος παιχνίδι»

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 φαίνεται πως δεν έχουν τέλος σε κάθε επεισόδιο καθώς μετά από την εισβολή των νεών παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες έχουν περάσει από 40 κύματα.

Έτσι, από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρακολουθήσαμε την ομάδα των κόκκινων να ρίχνουν τα δικά του καρφιά ως προς το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ καθώς μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να "κλέψει" τις εντυπώσεις ωστόσο όχι για καλό σκοπό.

Ανάμεσα στα άτομα που μίλησαν για τον ίδιο ήταν και ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Μάλλον δήλωσε συμμετοχή σε λάθος παιχνίδι ο Κωνσταντίνος, μάλλον δεν τα είχε υπολογίσει έτσι. Από εκεί και έπειτα, αν όντως θέλει να παραμείνει θα πρέπει να το αποδείξει τις επόμενες ημέρες».

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Ήρθα σαν αστεράκι και ίσως ενοχλήθηκαν από το φως μου»

Τα πάνω κάτω έχει φέρει η άφιξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5 καθώς οι σχέσεις των παικτών έχουν περάσει από 40 κύματα μιας και πριν από λίγο είδαμε τον Απόστολο Ρουβά να ρίχνει τα δικά του καρφιά ως προς εκείνον.

Από την άλλη, ο ίδιος θεωρεί πως οι περισσότεροι τον ζηλεύουν αφού δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης πως: «Ήρθα σαν αστεράκι και ίσως ενοχλήθηκαν από το φως μου».

Η ατάκα της Βρισηίδας Ανδριώτου έφερε σε έξαλλη κατάσταση την Μπλε ομάδα

Οι εντάσεις φαίνεται να μην έχουν τέλος και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 καθώς μια ατάκα της Βρισηίδας στάθηκε η αφορμή για να έρθουν τα πάνω κάτω στην ομάδα των Μπλε. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ο Κατσαούνης είπε να πετάξει μία σπίθα στο συμβούλιο όταν εγώ είπα τα παιδιά ψοφίμια.

Εμένα όποιος με ξέρει, που μόνο η Ευρυδίκη με ξέρει γιατί μόνο αυτή έχει κάτσει να με γνωρίσει σαν άνθρωπο, ξέρει ότι δεν το είπα με κακό τρόπο και ξέρει ότι θέλω ο πάγκος να είναι ενεργός. Το είπα γιατί ο πάγκος ήταν ψόφιος, πάμε δυνατά να τραγουδήσουμε, δεν θυμάμαι να τους είπα ποτέ ψοφήμια.

Από την άλλη, η Σοφιάννα Αβραμάκη δεν δίστασε να αναφέρει πως: «Προσπαθούσαμε τέσσερα άτομα να εξηγήσουμε στη Βρισηίδα, ότι μας αποκάλεσε ψοφήμια και αυτή επέμενε να λέει πως θέλει να ρωτήσει την Ευρυδίκη επειδή εκείνη εμπιστεύεται.

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η καχυποψία, δεν σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα ότι θα κάτσω να ασχοληθώ με εσένα ή θα πω ψέματα για κάτι που έχεις ξεστομίσει. Προσπαθούσε να μας πει ότι χάρη σε αυτό που είπε κατάφερε να μας εμψυχώσει. Όχι Βρισηίδα μου η λέξη ψοφήμια δεν χρησιμοποιείται για να εμψυχώσεις την ομάδα σου».

«Για ποιο λόγο να ζηλέψουμε τον Εμμανουήλ, για το μαλλί του και τα πρησμένα μαγουλάκια του;»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των παικτών του Survivor 5 καθώς η κόντρα του με τον Απόστολο Ρουβά φαίνεται σιγά, σιγά που φουντώνει ολοένα και περισσότερο. Από την άλλη, οι συμπαίκτες του έκαναν ξεκάθαρο το λόγο που τον ψήφισαν αλλά ο Κωνσταντίνος ισχυρίστηκε πως έφερε φως με την παρουσία του κι όλοι τον ζηλεύουν.

Έτσι, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άντεξε με όσα άκουσε στο προηγούμενο συμβούλιο κι είπε: «Ειλικρινά πόσο αστεία ήταν αυτά που είπε και πόσο πολύ υποτιμά ο ίδιος τον εαυτό του κι όχι εμείς. Είπε ότι είναι καλύτερος αγωνιστικά από πολλά άτομα στην ομάδα κι ότι τον ζηλεύουμε και για αυτό τον ψηφίζουμε.

Αναρωτηθήκαμε όλοι τι εννοεί με τη λέξη ζήλια. Για την αγωνιστικότητά μου, για το χαρακτήρα μου, για αυτό που είναι; Για το μαλλί του, για τα πρησμένα μαγουλάκια του; Για ποιον λόγο;»

Χοροπηδούσαν από την χαρά τους - Ποια ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (4/4) στο Survivor 5, με τους κόκκινους να αναδεικνύονται για ακόμα μία φορά νικητές και να φέρνουν την ομάδα των μπλε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση από αυτή που ήδη βρίσκονται.

Οι «Κόκκινοι» απέδειξαν πως έχουν τις ίδιες δυνατότητες τόσο σε αγωνίσματα που απαιτούν ταχύτητα όσο και σε αγωνίσματα που απαιτούν δύναμη. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το spoil μας η κόκκινη ομάδα θα είναι για άλλη μια φορά παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού.

Ξέσπασε η Ναυσικά εναντίον της Βρισηίδας - «Μάθε να χάνεις»

Όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγα λεπτά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει και την δεύτερη ασυλία παρά το γεγονός πως οι δυσκολίες ήταν μεγάλες και αρκετές φορές δεν έλειψαν οι τραυματισμοί.

Ωστόσο, τα παρατράγουδα δεν άργησαν να έρθουν με την Ναυσικά να "κετακεραυνώνει" τη Βρισηίδα επειδή δεν ξέρει να χάνει και θεώρησε αδικία ότι έχασε από την Τζο. Μάλιστα, ξέσπασε φανερά για το γεγονός ότι μούτζωσε τους Κόκκινους, όταν έχασε ενώ την συμβούλευσε χαρακτηριστικά «Μάθε να χάνεις».

Σπάραξε στο κλάμα ο Τάκης Καραγκούνιας για τον θάνατο του πατέρα του - «Συγχώρεσέ με»

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο Survivor 5. Έτσι λοιπόν, μετά από την νίκη της κόκκινης ομάδας για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, σειρά είχε το συγκλονιστικό νέο που άφησε απαρηγόρητο τον Τάκη Καραγκούνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα όπου ξέσπασε σε κλάματα καθώς αποκάλυψε πως η παραγωγή του ανακοίνωσε ότι έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας φάνηκε πιο απαρηγόρητος από ποτέ καθώς όπως τόνισε δεν θα προλάβει ούτε στην κηδεία του αγαπημένου του προσώπου να παραστεί καθώς το ταξίδι κρατάει μέρες.

«Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου και εγώ είμαι εδώ… Όταν χάνεις έναν γονιό είναι κάτι πολύ σκληρό, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν είναι στο χέρι μου, δεν ξέρω τι να κάνω είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου. Και να θέλω να παραστώ και να τον αποχαιρετήσω στην τελετή δεν μπορώ.

Υπερευχαριστώ τους ανθρώπους της παραγωγής, μου είπαν να πάρω το πρώτο αεροπλάνο να φύγω να πάω πίσω, δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά τους.

Οι πτήσεις είναι μεγάλες τουλάχιστον 15 ώρες οπότε δεν θα ξαναδώ ποτέ τον πατέρα μου. Θα γυρίσω όταν γυρίσω δεν ξέρω τι να κάνω… Θα πάω σε έναν τάφο να μιλάω… Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσε με για όσα σου έχω κάνει, αν σε στενοχώρησα, την ευχή σου».

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Τάκης Καραγκούνιας - Αποχώρησε από το συμβούλιο

Αρκετά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Τάκη Καραγκούνια όπου τον βλέπουμε μέσα από το Survivor 5. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης πληροφορήθηκε από την παραγωγή πως ο πατέρας του δεν είναι πια στη ζωή με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε πως «Οι πτήσεις είναι μεγάλες 15 ώρες και πλέον. Οπότε δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου κι όταν γυρίσω θα πάω να μιλώ σε έναν τάφο. Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσέ με, να σου έχω κάνει κάτι. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που μας μεγάλωσε φτωχά αλλά με αξιοπρέπεια. Νιώθω τύψεις επειδή δεν του είπα σε αγαπώ και το έπαιζα σκληρός.»

Από την άλλη, όταν ξεκίνησε το συμβούλιο ο ίδιος έδωσε το παρών ωστόσο λίγο αργότερα αποχώρησε καθώς δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Άραγε θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μπλε ήταν αυτοί που έχασαν και τη δεύτερη ασυλία στο Survivor 5 και έτσι χθες (4/4) βρέθηκαν ξανά στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους ως νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Την ίδια στιγμή, που ο Τάκης Καραγκούνιας απουσίαζε από το συμβούλιο καθώς έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

Στο προηγούμενο (3/4) συμβούλιο, οι Κόκκινοι έδωσαν ως υποψήφιο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και χθες, η κάλπη έδειξε την Βρισηίδα Ανδριώτου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Άραγε αυτή τη φορά ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης;