Survivor 5: "Λύγισε" η Μπλε ομάδα με το βίντεο της κόρης του Τάκη - «Εγώ θα κάνω τα πάντα για εσένα»

Τα τρυφερά του λόγια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Το αποψινό 5/4 επεισόδιο του Survivor 5 τα είχε όλα καθώς πέρα από τους τσακωμούς των παικτών όπου έχει γίνει συχνό φαινόμενο από τότε που είδαμε τις καινούργιες αφίξεις παικτών, αρκετοί είναι και εκείνοι οι οποίοι συγκινούνται.

Μετά από την νίκη των Μπλε στο αγώνισμα επικοινωνίας, είδαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε μορφή βίντεο, κάτι που έκανε τους περισσότερους να ξεσπάσουν σε κλάματα. Όταν ήρθε η ώρα του Τάκη, η κόρη του, Ραφαηλια, εμφανίστηκε στην οθόνη να κάνει ιππασία, με το άλογό της.

Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά μόλις αντίκρισε την αγαπημένη του κόρη: «Αγάπη μου, σήμερα το μήνυμά σου, συμπίπτει με την είδηση του θανάτου του παππού σου. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπούσε πάρα πολύ.

Θέλω να σου πω να τον θυμάσαι με αγάπη και ότι θα σε σκέφτεται και θα σε προσέχει από εκεί ψηλά. Εγώ θα κάνω τα πάντα για εσένα και θα είμαι πάντα δίπλα σου και όπου βγει».

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor 5

Τον αποβάλλουν - Η απαράδεκτη κίνηση παίκτη που εξόργισε την παραγωγή

Έξαλλοι μαζί του δεν είναι μόνο Διάσημοι και Μαχητές αλλά και άνθρωποι της παραγωγής. Συγκεκριμένα από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor 5 δείχνει μια προκλητική συμπεριφορά που έχει κάνει έξαλλους συμπαίκτες και αντιπάλους και κυρίως τον Τάκη Καραγκούνια.

Μπορεί στο πλαίσιο του παιχνιδιού όλα να μπορούν να συμβούν αλλά μπροστά στον θάνατο είμαστε όλοι ευαίσθητοι και προσεκτικοί. Τουλάχιστον έτσι πρέπει να κάνουμε. Εκείνος όμως από την άλλη είναι σε άλλο κόσμο, αφού φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει καθόλου που ένας συμπαίκτες του έχασε τον πατέρα του μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως σε τσακωμό που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια είπε μια απαράδεκτη έκφραση προς τον συμπαίκτη του, σχετικά με το πένθος του, που δεν μπορούμε να την μεταφέρουμε. Ο λόγος για τον... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr