Survivor 5: «Πάτε καλά; Τι λες τώρα;» - Τα "έχωσε" η Ασημίνα στον Σοϊλέδη

"Μαλλιά κουβάρια" Κόκκινοι και Μπλε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:  «Πάτε καλά; Τι λες τώρα;» - Τα

Μετά από από το αγώνισμα επάθλου όπου η ομάδα που κέρδισε ήταν η Κόκκινη, σειρά είχε ο έντονος καβγάς στο Survivor 5 που τα ισοπέδωσε όλα καθώς όπως έχουμε παρακολουθήσει δεν έχουν λείψει λεπτό στα τελευταία επεισόδιο μιας και οι εκρήξεις των παικτών είναι συνεχόμενες πλέον.

Αργότερα, είχαμε πάλι καβγάδες με πρωταγωνίστρια την Ασημίνα που κατέκρινε τον Άρη Σοϊλέδη επειδή χρησιμοποίησε απρεπές λεξιλόγιο εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Ο Άρης ρώτησε τον παίκτη αν τον ενόχλησαν τα λόγια του για να πάρει την απάντηση ότι δεν άκουσε τίποτα.

Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και ο Γιώργος Λιανός επενέβη για τους ηρεμήσει κάτι που δεν έγινε, αφού λίγα δευτερόλεπτα είδαμε την Ασημίνα να φωνάζει: «Πάτε καλά; τι λες τώρα;».

Ο τσακωμός Ασημίνας - Σοϊλέδη στο Survivor 5

Από τους χαμένους η Ασημίνα - Τα χρήματα που παίρνει για κάθε εβδομάδα στο παιχνίδι

Το πρωί της Κυριακής 27/3 το πάνελ του Open Weekend έβγαλε κανονικά στη φόρα τα ποσά, που παίρνουν πολλοί παίκτες στο Survivor 5. Είναι μια μεγάλη αλήθεια πως τα ποσά που παίρνουν τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι ξεπερνούν ίσως τις αμοιβές των επαγγελμάτων τους στην έξω ζωή.

Σε κάθε περίπτωση ακούγονται πολλά, που δεν ισχύουν ωστόσο έγιναν γνωστά ποσά, τα οποία εκ του αποτελέσματος αδικούν κάποιους. Ο λόγος για την Ασημίνα που είναι καλή τόσο αγωνιστικά όσο και στο realiy.

«Στην κορυφή της λίστας είναι ο Απόστολος Ρουβάς, που για κάθε βδομάδας παραμονής του στο Survivor παίρνει 3.500 ευρώ. Με 2.500 ευρώ αμείβονται η Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου και ο Στάθης Σχίζας. Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας αμείβεται με 1.000 ευρώ τη βδομάδα, ενώ το ίδιο ποσό παίρνει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

6.500 ευρώ ήταν η συμφωνία που είχε κάνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει».