Survivor 5 trailer 10/4: "Αλήθεια έχω τρελαθεί" - Άσχημο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ταλάντσεφ

Ξεφεύγει η κατάσταση στην παραλία των Μπλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 10/4:

Μετά την ήττα τον Μπλε στο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας στο Survivor 5, το κλίμα στην παραλία τους είναι πολύ άσχημο. Όχι μόνο γιατί έχασαν και δεν κατάφεραν να φάνε, αλλά και γιατί οι εντάσεις δεν έχουν τέλος, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Όπως είδαμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει ήδη στον ΣΚΑΙ, μέχρι και ο Γιώργος Ταλάντσεφ που είναι ένας πιο ήρεμος χαρακτήρας θα έχει ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν μπορώ άλλο ρε φίλε, αλήθεια σου λέω έχω τρελαθεί κάθε φορά να μιλάμε όλοι και να πετάγεσαι εσύ! Πραγματικά δεν μπορώ να σε ακούω". Όπως καταλαβαίνετε απευθυνόταν σε ένα συγκεκριμένο άτομο.

Αυτό το άτομο λοιπόν δεν ήταν άλλο από τον... Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που από την ημέρα που μπήκε στο Survivor 5 έχει φέρει τα πάνω κάτω. Έχει τσακωθεί με όλη την ομάδα του με αποτέλεσμα να τον έχουν στο περιθώριο και κανείς να μην τον αντέχει.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 10/4 επεισόδιο, θα τσακωθεί μαζί του τόσο ο Γιώργος Ταλάντσεφ όσο και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος μαζί του έχει προηγούμενα.

"Ήμαρτον! Ως εδώ!" λέει ο Τάκης μπροστά στην κάμερα με σπασμένη από τα νεύρα φωνή, ενώ από την άλλη ο Κωνσταντίνος αναφέρει πως είναι μόνος του στην ομάδα από την αρχή.

Όσον αφορά το αγώνισμα, παρά τις εντάσεις όλοι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα με σκοπό τη νίκη της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας. Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει.

Το 10/4 trailer του Survivor 5