Survivor 5 spoiler 10/4: Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 10/4: Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστούν σήμερα Κυριακή 10/4 οι δυο ομάδες του Survivor 5. Οι Κόκκινοι που κέρδισαν το έπαθλο φαγητού το Σάββατο 9/4, αλλά και οι Μπλε που έχουν εντάσεις στην παραλία τους θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Από χθες το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ έντονο! Ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκε με τους Κόκκινους την ώρα του αγωνίσματος.

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι έξαλλος με τους συμπαίκτες τους στην Μπλε ομάδα, λόγω της συμπεριφοράς τους απέναντι του, καθώς έχουν δηλώσει ανοιχτά μπροστά σε όλους πως θα ήθελαν να είναι εκείνος που θα αποχωρούσε.

To άσχημο κλίμα στην Μπλε ομάδα θα συνεχιστεί και σήμερα 10/4 όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει. Μέχρι και ο Γιώργος Ταλάντσεφ που είναι ένας πιο ήρεμος χαρακτήρας θα έχει ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ που από την ημέρα που μπήκε στο Survivor 5 έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Όσον αφορά το αγώνισμα, παρά τις εντάσεις όλοι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα με σκοπό τη νίκη της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να βάλει τον τελικό πόντο και θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι η Κόκκινη.

Survivor 5 spoiler 10/4 Αυτή η ομάδα κερδίσει την 1η ασυλία