Survivor 5: «Κάνει μπούλινγκ στην κόρη του Τάκη» - Όλοι οι Μπλε κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Χαμός στην καλύβα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Κάνει μπούλινγκ στην κόρη του Τάκη» - Όλοι οι Μπλε κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Πανικός επικρατεί στην Μπλε ομάδα εδώ και μέρες, με το χθεσινό 10/4 συμβούλιο του Survivor 5 να είναι το κερασάκι στην τούρτα, μιας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατηγόρησε τους συμπαίκτες του πως του κάνουν μπούλινγκ.

Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτήρισε τον Τάκη Καραγκούνια ανήθικο αλλά και κακό πρότυπο πατέρα, κάτι που εκνεύρισε όλους τους παίκτες. Με αφορμή λοιπόν τα αιχμηρά αυτά σχόλιά του, ο Στάθης Σχίζας έδειξε φανερά την ενόχλησή του στο αποψινό 11/4 επεισόδιο, μιας και εκείνος είναι πατέρας.

Ο εκνευρισμός των Μπλε και του Στάθη Σχίζα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor 5

«Μας έπιασε το κεφάλι μας εχθές στο συμβούλιο. Αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος στον Τάκη, ότι δεν είναι υπόδειγμα πατέρα, αν μου το είχε πει θα είχα γίνει έξαλλος και θα του το πω κάποια στιγμή. Δεν μπορείς να ξέρεις το πως ένας πατέρας μεγαλώνει το παιδί του, με τι στερήσεις, με πόση δυσκολία το έπιασε με τη γυναίκα του. Κάποιοι υποφέρουν για τα παιδιά τους.

Ο Τάκης ξενιτεύεται και πηγαίνει στη Σομαλία και καράβια για να ζήσει το παιδί του, ήρθε στο ριάλιτι για να πάρει το έπαθλο και να σπουδάσει το παιδί του και δεν του πέφτει λόγος του Εμμανούηλ να κρίνει τον Τάκη αν είναι σωστός πατέρας. Η οικογένεια είναι άβατο. Δεν αγγίζεις την οικογένεια. Μιλάει για bullying και εκείνη την στιγμή έκανε μπούλινγκ στην κόρη του Τάκη επιτόπου», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

"Με ζηλεύουν! Τους ξεβράκωσα όλους" - Άσχημο ξέσπασμα από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Πυρ και μανία φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τους συμπαίκτες του, όπως είδαμε στο αποψινό 11/4 επεισόδιο του Survivor 5. Ο ίδιος, με αφορμή τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού αλλά και την υποψηφιότητά του για αποχώρηση, ξέσπασε κατά της ομάδας του.

Ο παίκτης των Μπλε συγκεκριμένα τόνισε πως πρόκειται να γράψει την δική του ιστορία στο Survivor και πως δυστυχώς του έτυχε η χειρότερη ομάδα που θα μπορούσε να του τύχει. Μάλιστα, ανέφερε πως όλοι τον ζηλεύουν αλλά αυτός δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και πως θα τους ξεμπροστιάσει όλους.

«Χθες με ψήφισαν όλοι παμψηφεί, πόσο σίγουρος ήμουν. Ήρθα στο Survivor να αφήσω τη δική μου ιστορία και να κάνω τη δική μου σχολή. Πραγματικά πεινάω, είμαι βρώμικος και δεν έχω το σκυλάκι μου, τη μαμά μου, τους φίλους κ.ά. και κοιτώ εδώ τα δέντρα και λέω ρε φίλε τι τους έχω φταίξει. Αγάπη τους έδωσα, τους έκανα μασάζ, τα μαλλιά. Τόση κακία απέναντί μου;

Ναι υπάρχει κακία γιατί τους ξεβράκωσα πάρα πολλές φορές στα ψέματα που λένε και στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και σε εμένα και δεν θέλω με τίποτα να συμβιώνω με αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά θα μείνω μέχρι το τέλος κι ας είμαι με τη χειρότερη ομάδα που θα μπορούσα να φανταστώ στο Survivor. Είμαι πολύ άτυχος. Θα παραμείνω και θα βάλω τα δυνατά μου. Θα ανταπεξέλθω γιατί έχω έρθει με σκοπό να βοηθήσω την οικογένειά μου» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.