Survivor 5 Highlights (10/4): Νέοι τσακωμοί για τους μπλε! Ο Εμμανουήλ ο πρωταγωνιστής της βραδιάς

Όλα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της Κυριακής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Highlights (10/4): Νέοι τσακωμοί για τους μπλε! Ο Εμμανουήλ ο πρωταγωνιστής της βραδιάς

Στο επεισόδιο της Κυριακής 10/4 οι παίκτες του Survivor 5 έπαιξαν για τον αγώνα ασυλίας και η ομάδα των μπλε, αφού ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει για άλλη μία φορά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ολόκληρη η ομάδα τάχθηκε απέναντί του και εκείνος δεν άφησε κανέναν ασχολίαστο.

Η ομάδα των κόκκινων, από την άλλη πλευρά, έφτασαν στο συμβούλιο ως απλοί παρατηρητές, ξεχνώντας τα δικά τους προβήματα, ειδικά μετά το περιστατικό του Κατσαούνη με τον Τάκη.

Τα Highlights του Survivor 5 από το επεισόδιο της Κυριακής 10/4

«Το στομάχι μου από την πείνα...» - Ποιος αρχίζει να βλέπει αστεράκια από την αφαγία

To survivor 5 ξεκίνησε την Κυριακή 10/4 με την ομάδα των μπλε και συγκεκριμένα τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να κάνει ξεκάθαρο σε όλους το αίσθημα της πείνας. Ο παίκτης γενικά είναι από τους καινούργιους στο παιχνίδι και παρ' όλο που τα έπαθλα έχουν γίνει πιο χορταστικά παραπονέθηκε άλλη μια φορά πως πεινάει. Θα τον ψηφίσει άραγε η ομάδα του προς αποχώρηση αν δεν τα καταφέρει να κερδίσει;

O Λιανός ανακοίνωσε τα ευχάριστα - Πότε θα γίνει το πάρτι της ένωσης

Oι μήνες περνούν και οι παίκτες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο Survivor 5, αφενός θέλουν να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο έπαθλο και αφετέρου να ζήσουν το πολυπόθητο πάρτι της ένωσης. Στο χθεσινό 10/4 επεισόδιο ο Λιανός έκανε τη σχετική ανακοίνωση.

Ο σημερινός και ο επόμενος αγώνας ασυλίας θα είναι οι δύο τελευταίοι, πριν από τη μεγάλη διοργάνωση. Συνεπώς όλοι θα αγωνιστούν με πολύ πείσμα μιας και δε θέλουν να το χάσουν με τίποτα.

«Αν θες σίγουρη νίκη...» - Κάγκελο ο Ταλάντσεβ με την ξαφνική υπεροψία του Μαρτίκα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 βλέπουμε τους παίκτες να αποκτά μεγαλύτερο νόημα η παραμονή τους στο παιχνίδι, μετά την ανακοίνωση πως το πάρτι της ένωσης είναι πολύ κοντά. Οι δύο ομάδες λοιπόν, μπήκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να πάρουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Τα κορίτσια των κόκκινων φάνηκαν πιο δυνατά και εκεί που το ηθικό των μπλε πήγε να πέσει, βγήκε μπροστά ο Μαρτικάς με μια δήλωση. Συγκεκριμένα παρότρυνε τον Τάλα, να βάλει το εαυτό του μπροστά αν θέλει να έχει σίγουρο πόντο και όσο να ναι ο Ρώσος τον κοίταξε περίεργα για την ξαφνική αυτή σιγουριά.

Ποια ομάδα κέρδισε τον πολύ σημαντικό αγώνα ασυλίας

H εβδομάδα για το Survivor 5 έχει ξεκινήσει δυνατά και κλείνει πολύ δυνατά με τους παίκτες να αγωνίζονται για τον αγώνα ασυλίας. Κάθε run είναι πολύ σημαντικό, αλλά αυτό ήταν ακόμα περισσότερο μιας και οι παίκτες ετοιμάζονται για το πάρτι της ένωσης, που όπως ανακοινώθηκε είναι πολύ κοντά.

Όπως σας το είχαμε πει πρώτοι εμείς, η ομάδα των μπλε έχασε ξανά και έτσι θα βρεθεί στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσει παίκτη προς αποχώρηση.

Η ομάδα του έχασε και εκείνος τον χαβά του - «Θέλω κορμί σοκολατένιο...»

Στο χθεσινό επεισόδιο 10/4 στο Survivor 5 oι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης με σκοπό να βρεθούν στο πάρτι της ένωσης, που όπως αποκάλυψε ο Λιανός είναι πάρα πολύ κοντά. Δυστυχώς η μπλε ομάδα ήταν εκείνη, που δεν κατάφερε να κερδίσει και θα βρεθεί να βγάλει πάλι παίκτη στον τάκο.

Και ενώ όλη η ομάδα μετά την ήττα της ήταν φανερά στεναχωρημένη με μια κίνηση του ο Εμμανουήλ τους έβγαλε όλους εκτός εαυτού. Συγκεκριμένα, με τους μισούς να είναι πεσμένοι στην άμμο εκείνος φώναζε πως θέλει να κάνει κορμί σοκολατένιο για το καλοκαίρι.

«Ως εδώ...Ήμαρτον!» - Ο Καραγκούνιας ούρλιαζε κατακόκκινος στην κάμερα

Για άλλη μια φορά στο survivor 5 είδαμε πως οι ισορροπίες ανατρέπονται πολύ εύκολα και πως αν οι παίκτες δεν έχουν μεταξύ τους αρμονική σχέση τότε οι νίκες θα απουσιάζουν συνεχώς. Ο λόγος για την ήττα της μπλε ομάδας την Κυριακή 10/4, που έχασε την ασυλία και επικράτησε ο κακός χαμός στην καλύβα.

Ο Εμμανουήλ για άλλη μια φορά δεν μέτρησε τα λόγια του λέγοντας στον Τάκη, πως είναι κακό πρότυπο πατέρα. Φυσικά εκείνος έγινε έξαλλος αφού αυτό είναι πολύ ευαίσθητο ζήτημα για εκείνον.

«Θα ζητήσω κάτι για πρώτη φορά στο παιχνίδι...» - Ο Λιανός έκανε ανήκουστη έκκληση

Oι εντάσεις και οι τσακωμοί δεν έλειψαν ούτε χθες 10/4 από το επεισόδιο του Survivor 5, καθώς η μπλε ομάδα έχασε τον αγώνα ασυλίας και δύο παίκτες ήρθαν στα μαχαίρια. Ο λόγος για τον Εμμανουήλ και τον Τάκη που ενώ αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στην καλύβα, συνέχισαν τις εντάσεις και στο συμβούλιο του νησιού.

Έτσι λοιπόν ο Λιανός δεν άντεξε να ακούει άλλο τις φωνές τους και για πρώτη φορά όσο είναι παρουσιαστής στο reality επιβίωσης ζήτησε από τον Καραγκούνια να αλλάξει θέση, προς αποφυγή και άλλων εντάσεων.

Ποιος παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το χθεσινό επεισόδιο 10/4 στο Survivor 5 μπορεί να ξεκίνησε ευχάριστα για όλες τις ομάδες όμως η συνέχεια ήταν γεμάτη εντάσεις και ανατροπές. Η μπλε ομάδα έχασε άλλον έναν αγώνα και αυτή η ήττα, την οδήγησε να πάει στην κάλπη και να δώσει έναν συμπαίκτη της προς αποχώρηση.

Όπως σας το είχαμε πει και εμείς οι ίδιοι, ο Εμμανουήλ καταψηφίστηκε από όλη την ομάδα καθώς τον βλέπουμε να προκαλεί διαρκώς εντάσεις. Εκείνος ενώ νωρίτερα ζήτησε να μην ψηφιστεί, τελικά δεν παραξενεύτηκε καθόλου με το αποτέλεσμα.