Survivor 5: Άγριο περιστατικό - ''Άναψαν τα αίματα'' ανάμεσα σε Τάκη και Κατσαούνη

Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Άγριο περιστατικό - ''Άναψαν τα αίματα'' ανάμεσα σε Τάκη και Κατσαούνη

Στο σημερινό επεισόδιο 9/4 του Survivor 5 αρχικά είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια με σχετικά ανεβασμένη διάθεση μετά τον χαμό του πατέρα του, αφού μάλιστα προσπάθησε να διασκεδάσει τους συμπαίκτες του με πρωτοφανή τρόπο.

Στη συνέχεια όμως και ενώ πήγε να αγωνιστεί για το έπαθλο φαγητού τα έσπασε με τον Κατσαούνη καθώς κατηγόρησαν τον Τάκη, πως δεν εφάρμοσε fair play όταν έπαιζε με τον Νίκο Γιάννη, αφού καταλάθος του πέταξε χώμα.

Η ένταση του Τάκη με τον Κατσαούνη στο survivor 5

«Φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας » - Κόλαφος παίκτρια των κόκκινων για τον Άρη

Στο σημερινό επεισόδιο 9/4 στο Survivor 5 βλέπουμε την μπλε ομάδα να προσπαθεί από τη μια να διαχειριστεί την αποχώρηση της Παπαδοπούλου και από την άλλη να έχει αρμονία.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη από τους κόκκινους είδαμε να δίνει στεγνά τον Άρη Σοϊλέδη για όσα είπε στους συμπαίκτες του μετά το συμβούλιο, προκειμένου να μην χαλάσει την εικόνα του. Ο παίκτης φαίνεται πως έχει αγχωθεί με τον τραυματισμό του και προσπαθεί να μην χαλάει τη μαχητική εικόνα που όλοι θυμούνται να δείχνει στα run.

«Πιστεύω πραγματικά ότι τον Άρη Σοϊλέδη τκαι το πώς θα βγει προς τα έξω. Πώς θα τον δει ο κόσμος.

Φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας γιατί ξαφνικά άρχισα εγώ να μιλάω, άρχισε η Ασημίνα να μιλάει και σιγά – σιγά θα αρχίσουν κι άλλοι να μιλάνε γιατί χθες στο συμβούλιο γύρισε και είπε στη Ναυσικά και στον Απόστολο, που είναι τα πιο κοντινά του άτομα, ότι δεν βγήκαν στην κάμερα τον υπερασπιστούν, αλλά το είπαν πίσω από την κάμερα», είπε η παίκτρια του Survivor.