Survivor 5: Γέλια και χαρές με την τηλεόραση του Καραγκούνια - Ποιος παίκτης έκανε σαν μωρό παιδί

Κάποιοι βρήκαν χώρο να πετάξουν τις μπηχτές τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Γέλια και χαρές με την τηλεόραση του Καραγκούνια - Ποιος παίκτης έκανε σαν μωρό παιδί

Στο σημερινό επεισόδιο 9/4 του survivor 5 μπορεί να είδαμε στην αρχή οι παίκτες της μπλε ομάδας να είναι λίγο πεσμένοι και ειδικά ο Εμμανουήλ να νιώθει πως οι συμπαίκτες του δε χάρηκαν με την παραμονή του στο παιχνίδι, στη συνέχεια όμως η ψυχολογία της ομάδα ανατράπηκε.

Ο Καραγκούνιας αποφάσισε να φτιάξει λίγο τη διάθεση στην ομάδα του και έτσι δημιούργησε μια ξύλινη κατασκευή, την οποία ονόμασε τηλεόραση. Από εκεί πέρναγε ένας ένας κάθε παίκτης και έλεγε χιουμοριστικές ατάκες.

Η τεχνητή τηλεόραση που έφτιαξε ο Τάκης Καραγκούνιας

«Φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας » - Κόλαφος παίκτρια των κόκκινων για Άρη

Στο σημερινό επεισόδιο 9/4 στο Survivor 5 βλέπουμε την μπλε ομάδα να προσπαθεί από τη μια να διαχειριστεί την αποχώρηση της Παπαδοπούλου και από την άλλη να έχει αρμονία.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη από τους κόκκινους είδαμε να δίνει στεγνά τον Άρη Σοϊλέδη για όσα είπε στους συμπαίκτες του μετά το συμβούλιο, προκειμένου να μην χαλάσει την εικόνα του. Ο παίκτης φαίνεται πως έχει αγχωθεί με τον τραυματισμό του και προσπαθεί να μην χαλάει τη μαχητική εικόνα που όλοι θυμούνται να δείχνει στα run.«Πιστεύω πραγματικά ότι τον Άρη Σοϊλέδη τκαι το πώς θα βγει προς τα έξω. Πώς θα τον δει ο κόσμος.

Φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας γιατί ξαφνικά άρχισα εγώ να μιλάω, άρχισε η Ασημίνα να μιλάει και σιγά – σιγά θα αρχίσουν κι άλλοι να μιλάνε γιατί χθες στο συμβούλιο γύρισε και είπε στη Ναυσικά και στον Απόστολο, που είναι τα πιο κοντινά του άτομα, ότι δεν βγήκαν στην κάμερα τον υπερασπιστούν, αλλά το είπαν πίσω από την κάμερα», είπε η παίκτρια του Survivor.