Survivor 5: «Ο κουμπάρος την κουμπάρα...» - Νέα σπόντα του Εμμανουήλ για τον Άρη και τη Ναυσικά

Το συνεχίζει δυναμικά...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ο κουμπάρος την κουμπάρα...» - Νέα σπόντα του Εμμανουήλ για τον Άρη και τη Ναυσικά

Το... παραλήρημα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την προσωπική ζωή του Άρη Σοϊλέδη συνεχίστηκε στο σημερινό (18/4) επεισόδιο και μάλιστα, αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον παίκτη των Μπλε και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αφού χθες λοιπόν μίλησε για το πόσο κοντά έχει έρθει ο Άρης με τη Σοφιάννα, σήμερα δήλωσε πως θα υπάρξει πρόβλημα καθώς οι δύο κοπέλες θα συγκρουστούν για τα μάτια του Άρη.

Το νέο σχόλιο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Άρη στο Survivor 5

«Από την ένωση και μετά ο Άρης είναι πάρα πολύ κοντά με τη Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει και λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, τη Σοφιάννα και τη Ναυσικά. Να δούμε πού θα γυρίσει ο Άρης τη ζυγαριά. Στη Σοφιάννα ή στην κουμπάρα που όπως λέει και η παροιμία: "Ο κουμπάρος τη κουμπάρα μία φορά την εβδομάδα";», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του αυτές ενόχλησαν τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά

Μέσα από την σημερινή 18/4 εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον σύντροφο της Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη και το υποτιθέμενο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, μετά το πάρτι της ένωσης.

Μετά την προβολή του βίντεο στο οποίο ο Κωνσταντίνος αναφέρεται στον Άρη με τη Σοφιάννα και τη Ναυσικά η Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά: «Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό».