Survivor 5: «Δεν ξέρει τι θα πει φιλία» - "Σκοτώθηκαν" μπροστά στον Λιανό Ασημίνα και Κατσαούνης

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν ξέρει τι θα πει φιλία» -

Λίγο πριν την έναρξη του σημερινού (18/4) αγώνα ασυλίας στο Survivor 5 και τον σοβαρό τραυματισμό της Ασημίνας (δείτε εδώ τι συνέβη), η παίκτρια των Κόκκινων τσακώθηκε πολύ σοβαρά με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όλα έγιναν στο ceremony πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Ο Κατσαούνης σχολιάζοντας το γεγονός ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, κατηγόρησε την Ασημίνα λέγοντας πως δεν ξέρει τι θα πει φιλία, ενώ από τη μεριά της η Ναυσικά είπε πως η Ασημίνα πάει με όποια παρέα τη συμφέρει κάθε φορά.

Ο καυγάς της Ασημίνας με τον Κατσαούνη στο Survivor 5

Τι έγινε πίσω από τις κάμερες με Κατσαούνη και Ασημίνα

Μην νομίζετε, ότι επειδή έγινε ένα πάρτι, ξεχάστηκαν και όλες οι κόντρες, που υπήρχαν εξαρχής στο Survivor 5. Οι ίντριγκες για λίγο σταμάτησαν και... ξανά προς τη δόξα τραβούν, με τους παίκτες να δημιουργούν ένταση για τον παραμικρό λόγο και μόνο για μερικές ώρες να σημειώνουν μια ανακωχή.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, ζουν πια μια νέα καθημερινότητα στον Άγιο Δομίνικο, ευρισκόμενες πια στην ίδια παραλία. Είναι λογικό να είναι δύσκολο να συμβιώσουν 17 άτομα μαζί, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη παίκτες, που βρίσκονται στα «μαχαίρια» μεταξύ τους από τότε, που βρίσκονταν σε δύο διαφορετικές παραλίες.Μέχρι να φτάσουμε, λοιπόν, στο σημείο να δημιουργηθούν νέες συμμαχίες ή αντιπαλότητες, πρώτα έχουμε τις... ήδη υπάρχουσες. Και μία εξ αυτών, από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, είναι της Ασημίνας με τον Κατσαούνη, άσχετα αν για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα τα είχαν βρει, στο πλαίσιο της προσπάθειας να επιβιώσουν, αφού έβλεπαν πως... η λυκοσυμμαχία τους βόλευε εκείνη τη στιγμή.

Τώρα, όμως, τα «μαχαίρια» έχουν βγει ξανά, ειδικά από τη στιγμή που η Ασημίνα ψήφισε τον Κατσαούνη ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Η ίδια, μάλιστα, τα... μάσησε τα λόγια της στο συμβούλιο του νησιού, λέγοντας πως ήταν ανάμεσα στον αγρότη και τον Απόστολο Ρουβά, προκαλώντας εντύπωση με την τελική της επιλογή.

Στο τέλος του συμβουλίου και μόλις έκλεισαν οι κάμερες, φυσικά, ο Κατσαούνης...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr