Survivor 5 αποκλειστικό: "Είναι ξεφτιλισμένος" - Τι συνέβη όταν έκλεισαν οι κάμερες στον καυγά Άρη και Τάκη!

Τι κόπηκε στο μοντάζ και δεν το είδαμε ποτέ ως τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 αποκλειστικό:

Τραγικά σκηνικά παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Μ. Δευτέρας 18/4 στο Survivor 5. Τα πράγματα φέτος ξέφυγαν κατά πολύ, είδαμε ψυχολογίες να διαταράσσονται. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια στο συμβούλιο του νησιού μετά από έναν τεράστιο λεκτικό καυγά που είχαν (δείτε εδώ το βίντεο από το χοντρό σκηνικό).

Αποτέλεσμα αυτού, οι κάμερες να κλείσουν, βασικά να πέσει τρομερό ψαλίδι στο μοντάζ γιατί τα πλάνα δεν μπορούσαν να προβληθούν στην τηλεόραση, και οι παίκτες να αποβληθούν από το συμβούλιο.

Το θέμα είναι τι έγινε και δεν το είδαμε εμείς και το είδαν μόνο τα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο συγκεκριμένο σημείο. Γνωρίζετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr έχει μάτια παντού και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο. Φημιζόμαστε για τα 100% έγκυρα spoils μας αλλά και για τα παρασκήνια που σας δίνουμε. Αυτή την φορά, όπως μας μετέφερε ο άνθρωπός μας από εκεί, τα πράγματα ξέφυγαν πραγματικά.

Τι κόπηκε στο μοντάζ του Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας χωρίστηκαν για πάνω από ώρα μέχρι να ηρεμήσουν από την ένταση της στιγμής. Ο Άρης στο πέρασμά του, έχοντας πάντα δίπλα του έως ένα σημείο τα άτομα της παραγωγής, κλωτσούσε ότι έβρισκε μπροστά του, μέχρι και πέτρες για να βγάλει κάπου τα νεύρα του ενώ ο Τάκης φώναζε "δεν είναι δυνατόν με τον (μπιπ), δεν είναι δυνατόν είναι ξεφτιλισμένος!".

Η κατάσταση αγρίεψε πάρα πολύ και ήταν η πρώτη φορά που άτομα της παραγωγής κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο σκηνικό. Ναι, έχει ξανά συμβεί παίκτες να καυγαδίσουν αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

Κανείς δεν κοιμήθηκε το βράδυ στον Άγιο Δομίνικο... Ο Άρης πραγματικά δεν αισθάνεται καθόλου καλά εκεί πια...

Σε λίγο θα επανέλθουμε με spoil για τον παίκτη που αποχωρεί!