Survivor 5: Τα τρυφερά τετ α τετ της Ασημίνας με παίκτη της αντίπαλης ομάδας - Βίντεο ντοκουμέντο

Ήρθαν πολύ... κοντά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τα τρυφερά τετ α τετ της Ασημίνας με παίκτη της αντίπαλης ομάδας - Βίντεο ντοκουμέντο

Πολύ κοντά φαίνεται πως ήρθε η Ασημίνα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας στο Survivor 5. Όπως σας το είχαμε πει και εμείς πρώτοι, η κόκκινη ομάδα με τελικό σκορ 10-9 κέρδισε το ταξίδι στο Μαϊάμι και αμέσως μετά το αγώνισμα μπήκε στο αεροπλάνο και αναχώρησε.

Τα πρώτα πλάνα μάλιστα με τους παίκτες να χορεύουν στο βανάκι αποδεικνύουν πόσο ανάγκη το είχαν όλο αυτό. Μετά τους ξέφρενους και έντονους χορούς, οδηγήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο και κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως επιτέλους θα είχαν τουαλέτα και κρεβάτι. Τις επόμενες ημέρες συνεχίστηκε η διάθεση αυτή με βόλτες στο σκάφος του Ατζούν.

Ωστόσο, ένα πλάνο από το βανάκι σχολιάστηκε έντονα! Στο πλάνο αυτό λοιπόν, βλέπουμε την Ασημίνα να χορεύει στην αγκαλιά άλλου παίκτη του Survivor και ιδιαίτερα στενά. Ο λόγος για τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Να σημειώσουμε όμως πως τα παιδιά είναι απλοί φίλοι, καθώς έχουν και οι δυο σχέση πίσω την Ελλάδα

Το πλάνο με Ασημίνα και Ταλάντσεβ στο Survivor 5

Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση της Ασημίνας - Πότε θα φύγει και γιατί

Το Survivor 5 μόνο ένα εύκολο ριάλιτι δεν είναι, αφού εμπεριέχει μεταξύ άλλων το κομμάτι της επιβίωσης μέσα σε κακουχίες, πείνα και πολλά ακόμη, με τους παίκτες που είναι ήδη τέσσερις μήνες στον Άγιο Δομίνικο να υποφέρουν.

Η διαδικασία, όπου τους υποβάλλει η παραγωγή, άλλωστε, είναι αρκετά επίπονη, καθώς υποσιτίζονται ή σε άλλες περιπτώσεις δε σιτίζονται καν και, παράλληλα, πρέπει να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στα αγωνίσματα, ενώ το σώμα τους είναι ήδη ταλαιπωρημένο, κάτι που σημαίνει πως θα το κρατάνε... κουσούρι, όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα. Όταν μπαίνει, βέβαια, η αμοιβή στη μέση, τα ξεχνάς όλα αυτά.

Υπό αυτές τις συνθήκες, όμως, είναι απόλυτα λογικό ακόμη και οι πιο δυνατοί παίκτες με καλή φυσική κατάσταση, μπορεί να λυγίσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έχει τραυματιστεί αρκετές φορές και η τελευταία ήταν πιο «βαριά», αφού χρειάστηκε να βάλει πατερίτσες στο πόδι της.

Η ίδια δεν μπορεί να αγωνιστεί τις μέρες αυτές, καθώς έχει το πόδι της... μπαταρισμένο. Η κατάσταση έχει γίνει δύσκολη για την ποδοσφαιρίστρια και σύντροφο του Χρήστου Δάντη, που μπορεί και έτσι να είναι μαχητική και να βοηθά την ομάδα της, αλλά δε γίνεται για πολύ καιρό να μείνει, χωρίς να παίζει... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr