Survivor 5 spoiler 25/4: Σίγουρο το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 25/4: Σίγουρο το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Μετά από αρκετές ημέρες εκτός, το Survivor 5 επιστρέφει στον ΣΚΑΙ με ένα συναρπαστικό επεισόδιο, αφού η νικήτρια ομάδα στο αγώνισμα επάθλου θα έχει τη δυνατότητα να πετάξει μέχρι το Μαϊάμι, όπου θα φάει αλλά και θα διασκεδάσει.

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει, στο σημερινό 25/4 επεισόδιο θα δούμε τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη να κράζουν ορισμένους συμπαίκτες τους λόγω της ψηφοφορίας για την αποχώρηση, αφού ενώ ήταν υποψήφιοι τελικά δεν αποχώρησαν. Τα περισσότερα "καρφιά" ήταν προς τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον ποδοσφαιριστή να τον κατηγορεί για δριπροσωπία.

Επίσης, λίγο πριν το αγώνισμα ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει πάρει τη θέση του Γιώργου Λιανού ο οποίος εχει επιστρέψει στην Ελλάδα, θα τους ανακοινώσει το έπαθλο και θα πάθουν όλοι πλάκα. Θέλοντας να το κερδίσουν θα τα δώσουν όλα για όλα στο στίβο μάχης.

Όμως κάπου στη μέση του αγωνίσματος θα έχουμε και έναν τραυματισμό. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα χτυπήσει το χέρι του και θα σπαράξει στο κλάμα, όπως έγινε και πριν από λίγες ημέρες. Άμεσα στο πλευρό του θα πάνε όλοι οι παίκτες αλλά και ο γιατρός.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε 25/4 στο Survivor 5

Παρά ωστόσο τις δυσκολίες, μια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους και τελικά να πάρει το έπαθλο που συνδυάσει Μαϊάμι και φαγητό. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας η ομάδα αυτή θα είναι η Κόκκινη. Ακόμη και χωρίς την Ασημίνα Χατζηανδρέου που έχει χτυπήσει το πόδι της, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν τους Μπλε.

Survivor 5 spoiler 25/4