Survivor 5: «Δεν έχει με ποιον να πάει να κάνει τα κολπάκια» - Νέες μπηχτές Εμμανουήλ για Άρη και Σοφιάννα

Βάζει νέες φιτιλιές για τους δύο παίκτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν έχει με ποιον να πάει να κάνει τα κολπάκια» - Νέες μπηχτές Εμμανουήλ για Άρη και Σοφιάννα

Από ότι φαίνεται στο Survivor, η αγαπημένη ασχολία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ είναι ο Άρης και η Σοφιάννα. Ο παίκτης επιμένει να σχολιάζει και να ρίχνει τις μπηχτές του, για το υποτιθέμενο φλερτ που υποστηρίζει πως υποβόσκει στην ομάδα των Μπλε.

Στο αποψινό επεισόδιο 26/4 μιλώντας στην κάμερα έριξε τα καρφιά του, λέγοντας πως ο Άρης βρίσκεται συνεχώς στην καλύβα, λόγω του ότι η Σοφιάννα λείπει με την υπόλοιπη ομάδα, μιας και πήγε στο έπαθλο.

Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ για την απουσία της Σοφιάννας

«Είναι προτοφανές αυτό που συμβαίνει. Τον Άρη τον πήρε ο ύπνος και από το πρωί βρίσκεται στην καλύβα μου. Θα ήθελα λοιπόν να σου πω ότι η Σοφιάννα έχει πάει στο έπαθλο που κέρδισε αλλά δεν είναι μόνο η Σοφιάννα που λείπει και ο Άρης δεν έχει με ποιον να πάει στη ζούγκλα και να κάνει όλα αυτά τα κολπάκια που κάνει, λείπει και η Ναυσικά. Τον λυπάμαι πάρα πολύ, να το υποστείς.»

«Πρόσεχε τα λόγια σου!» - Ο Σοϊλέδης υποψιάζεται τα υπονοούμενα του Εμμανουήλ;

Είναι γνωστό ως τον τελευταίο καιρό, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει κάνει κάποια σχόλια και υπονοεί πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, προκαλώντας αντιδράσεις και εντός και εκτός Survivor με όλα αυτά. Στο σημερινό επεισόδιο ωστόσο την Τρίτη 26/4, πήγε πάλι να πετάξει την σπόντα του όμως ο Άρης λογικά το κατάλαβε ή μπορεί να έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει και του έκοψε αμέσως τη φόρα.

Ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως μια μέρα που μαγείρευε εκείνος ήταν πίσω μαζί της και άλλον έναν παίκτη και μόλις το άκουσε αυτό ο Άρης πετάχτηκε όρθιος και του είπε να προσέχει τι λέει. Ο Εμμανουήλ ωστόσο μάλλον εξέλαβε αλλιώς τα λεγόμενα του λέγοντας πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.