Survivor 5: «Στήνονται ασυλίες, είναι ένα τσίρκο» - Οι υποψίες του Τάκη Καραγκούνια για κινήσεις παικτών

Θέλουν να τον «ξεγελάσουν» και να τον «ξεζουμίσουν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Στήνονται ασυλίες, είναι ένα τσίρκο» - Οι υποψίες του Τάκη Καραγκούνια για κινήσεις παικτών

Το κλίμα στην ομάδα των Μπλε δεν λέει να φτιάξει, καθώς όπως φαίνεται ο Μαρτίκας δεν μπορεί να πάει παρακάτω ξεχάσει τον άγριο καυγά Σοϊλέδη και Τάκη στο συμβούλιο του νησιού, ένα μελανό σημείο στο Survivor για φέτος. Ο Τάκης από την άλλη βγάζει απέξω τον εαυτό του και πιστεύει πως στήνονται σκοτεινά παιχνίδια στο ριάλιτι με στρατηγική να χάνονται ασυλίες για να βγαίνει στον τάκο ο ίδιος.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια

«Πιθανόν στήνονται ασυλίες για να βγάλουν εμένα και τον Εμμανουήλ στον τάκο» δήλωσε. Πιστεύει μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται ανάμεσα σε ένα μεγάλο τσίρκο και κάνει παρέα με «σαλτιμπάγκους» που θέλουν να τον «ξεγελάσουν» και να τον «ξεζουμίσουν».

«Αυτό που ζω τις τελευταίες ημέρες είναι ένα τσίρκο με σαλτιμπάγκοιυς που περιφέρονται, να πάρουν ό,τι θέλουν από εμένα, να με ξεγελάσουν και να με ξεζουμίσουν, όπως το λεμόνι».

«Είναι μία κλίκα, δεν αντέχω!» - Απασφάλισε η Βρισηίδα μετά την ήττα των Μπλε

Είχαμε ήδη δει την απελπισία και την εξουθένωση στα μάτια της Βρισηίδας Ανδριώτου στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης, 26/4 στο Survivor, όμως μετά και από τη σημερινή ήττα των Μπλε, η παίκτρια κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αγώνα, και μετά την απόφαση των Κόκκινων να επιλέξουν τη Σοφιάννα να πάει μαζί τους στο έπαθλο και με τη σειρά της εκείνη επέλεξε τη Μαίη

Η παίκτρια θεώρησε πως η "κλίκα" όπως αποκαλεί την Σοφιάννα, τον Ταλάντσεβ, τη Μέι και τον Άρη, τα έχουν βρει με τους αντίπαλους και ο ένας ευνοεί τον άλλον όταν κερδίζουν, ενώ συμπλήρωσε πως ήταν άδικο ενώ δεν έφεραν πόντο να πάνε οι συγκεκριμένες στο έπαθλο και όχι εκείνη χθες που το άξιζε.