Survivor 5: «Η ομάδα μας δεν είναι ομάδα!» - Ξέσπασε η Βρισηίδα για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της

Δεν έχει πλέον καμία δύναμη ούτε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Η ομάδα μας δεν είναι ομάδα!» - Ξέσπασε η Βρισηίδα για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για το πολύ σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, απόψε 27/4, η Βρισηίδα, που έχει μιλήσει εκτενώς για την κακή σχέση που επικρατεί ανάμεσα στους συμπαίκτες της και το άσχημο κλίμα, δήλωσε λίγο πολύ πως η ομάδα της, δεν είναι ομάδα!

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας πριν τον αγώνα

Η παίκτρια σχολίασε για ακόμη μία φορά την κακή ψυχολογική και σωματική της κατάσταση ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως αυτή η ομάδα με τόσες εντάσεις και τσακωμούς, χωρίς καλή αύρα δεν είναι δυνατόν να κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας.

«Θα τον διώξουμε σύντομα, με ενοχλεί η φάτσα του!»

Ακόμη είναι ανατρεπτικό επεισόδιο με νεύρα και εντάσεις ξεκίνησε όπως όλα δείχνουν στο Survivor, απόψε Τετάρτη 27/4. Ο Κώνσταντίνος Εμμανουήλ, (δείτε ποιον παίκτη έφερε στα όρια του)για ακόμη μία φορά ήταν "καταπέλτης" με τις δηλώσεις του, και τα έβαλε με τον Τάκη Καραγκούνια λόγο της συμπεριφοράς που λαμβάνει από εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δήλωσε ότι δεν αντέχει να βλέπει τον Τάκη Καραγκούνη ενώ ανέφερε ότι εκείνος αλλά και η ομάδα του σκέφτονται τρόπους για να τον διώξουν από το ριάλιτι.

«Ήρθα στο Survivor για να με ειρωνευτεί ποιος ο Τάκης με τα χειρότερα πιστεύω στη ζωή του. Πραγματικά δεν έχουμε καμία σχέση η δική μου κοσμοθεωρία είναι σε άλλο πλανήτη από το δικό του όχι ότι οι άλλοι συμφωνούν μαζί του. Όλοι έχουμε πρόβλημα με τον Τάκη σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε για να τον διώξουμε από την ομάδα και έχουμε βγάλει κάποιο πλάνο θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Θα τον διώξουμε σύντομα αυτό έχω μόνο να πω και δεν θέλω καν να βλέπω τη φάτσα του γιατί με ενοχλεί πάρα πολύ».