Survivor 5: Η ανάρτηση όλο νόημα της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη - «Και πουλάει και πονάει»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η ανάρτηση όλο νόημα της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη - «Και πουλάει και πονάει»

Οι εξελίξεις στο φετινό Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε τις ισορροπίες των παικτών αλλά και οι σχέσεις τους στον Άγιο Δομίνικο να περνούν από 40 κύματα. Έτσι λοιπόν, ένα από τα πρόσωπα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο ίδιος μπορεί να έχει έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να τσακώνεται έντονα με συμπαίκτες του και μη. Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά η οποία είναι σύντροφός του τον υποστηρίζει φανερά περιμένοντάς τον πίσω στην Ελλάδα μιας και το καλοκαίρι με αρχές Σεπτέμβρη αναμένεται να γίνει ο πολυπόθητος γάμος τους.

Μάλιστα, ο παίκτης του Survivor 5 φαίνεται να έχει αρκετούς υποστηρικτές έξω από το παιχνίδι αφού η Μαρία Αντωνά δεν δίστασε να κάνει repost ένα insta story στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά πως: «Με μια κίνηση τάπωσε τους πάντες και έβαλε στοπ στην κάθε τοξικότητα που ακούγαμε δέκα μέρες περίπου μέσα και έξω».

Η ανάρτηση όλο νόημα της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Ανάρτηση Μαρίας Αντωνά

Εκείνος είναι 31 ενώ η σύντροφος του... - Η διαφορά ηλικίας Άρη Σοϊλέδη και Μαρίας Αντωνά

Η σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά έχει βρεθεί στο επίκεντρο το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας της συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στο Survivor 5, με το ζευγάρι να σκοπεύει μετά το ριάλιτι επιβίωσης να ανέβει τα σκαλιά του γάμου.

Ο ποδοσφαιριστής, άλλωστε, έχει βρει τα τελευταία τρία χρόνια τον έρωτα στο πρόσωπο της. Μάλιστα ο ίδιος έκανε πρόταση γάμου στην δημοσιογράφο και σύντομα θα βάλουν... κουλούρα, αν κι έχει επικρατήσει πανικός με τις αποκαλύψεις για τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Δείτε τη διαφορά ηλικίας τους στο Athensmagazine.gr