«Είναι στημένη ασυλία, ο Άρης και η συμμορία του...» - Ο Εμμανουήλ βλέπει "σχέδιο" πίσω από την ομάδα του

«Νιώθω ότι πάω όπως σφάζουμε τα γίδια στο μαντρί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι στημένη ασυλία, ο Άρης και η συμμορία του...» - Ο Εμμανουήλ βλέπει

Με αιχμές και κατηγορίες από τον Εμμανουήλ, προς τον Άρη και την παρέα του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώτου, ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο Την Κυριακή 1/5 στο Survivor. Λίγο πριν μπουν στον αγώνα για να διεκδικήσουν την ασυλία, ο παίκτης υποστηρίζει πως άκουσε τους συμπαίκτες του να λένε πως θα επιδιώξουν να χάσουν για να ρίξουν στον τάκο αδύναμο παίκτη (και ο Τάκης είχε μιλήσει για κλίκες και στημένες ασυλίες) .

Πού τα πουλάτε αυτά;

Ο Εμμανουήλ πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Άρης και τα υπόλοιπα παιδιά έλεγαν χαρακτηριστικά μπροστά του πως δεν πειράζει αν χάσουν και μακάρι να χάσουν ώστε να φύγει από το παιχνίδι κάποιος αδύναμος παίκτης, θεωρώντας πως φωτογραφίζουν τον ίδιο, μίλησε για κλίκες και για πολλά ακόμα...

«Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς!» - Ο Σοϊλέδης για τα παρακάλια του Τάκη να μην ψηφιστεί

H επικοινωνία διάφορων παικτών με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, έχει κάνει τον Τάκη Καραγκούνια να εκνευρίζεται με όλους αλλά και να υποψιάζεται πως ίσως ψηφιστεί. Όπως ανέφερε ο Άρης, τον προσέγγισε ο Τάκης παρακαλώντας τον στην ουσία να μην τον ψηφίσουν γιατί έχει καταλάβει πως ο κόσμος δεν τον συμπαθεί.

Ο Άρης Σοϊλέδης μαζεύτηκε με τους περισσότερους από την ομάδα των Μαχητών και τους είπε ότι ο Τάκης βρίσκεται σε πανικό και του έχει ζητήσει να μην τον ψηφίσουν, γιατί αν βρεθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο στην ψηφοφορία, θα είναι εκείνος που θα αποχωρίσει από το Survivor.