«Να χάσουμε την ασυλία για να ξεβρωμίσουμε την ομάδα, βρωμιάρη!» - Ασύλληπτος καυγάς Μαρτίκα και Τάκη στον αγώνα

«Γ@@@ τα λεφτά σου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Να χάσουμε την ασυλία για να ξεβρωμίσουμε την ομάδα, βρωμιάρη!» - Ασύλληπτος καυγάς Μαρτίκα και Τάκη στον αγώνα

Εντάσεις, διόλου κολακευτικά επίθετα και βρισιές είχαμε στον αγώνα για την πρώτη ασυλία καθώς μετά τον πρωτοφανή καυγά της Σοφιάνας και του Τάκη στον πάγκο, και τα όσα ακούστηκαν, εκείνος απομακρύνθηκε από την ομάδα και το έριξε και πάλι στις φωνές! «Δεν έχεις ψυχολογία ποτέ για αυτό κάνεις όλο ήττες» είπε στη Σοφιάνα και απευθυνόμενος στον Μαρτίκα συνέχισε λέγοντας «Ήρθες να το παίξεις γκόμενος, Μαρτίκα! Βλάκας είναι ο κωλοτούμπας!»

Ήρθες να το παίξεις γκόμενος

«Σου έκανα αυτό που σου άξιζε» του φώναξε η Σοφιάνα και μαζί της συμφώνησε και ο Μαρτίκας.«Μην κοιτάς τι σου έκανε κοίτα τι της είπε» φώναξε ο φαρμακοποιός. «Είσαι αγενής, εύχομαι να χάσουμε την ασυλία για να ξεβρωμίσουμε την ομάδα, βρωμιάρη. Να σέβεται την ομάδα!» συνέχισε.

Ο Σοϊλέδης για τα παρακάλια του Τάκη να μην ψηφιστεί

H επικοινωνία διάφορων παικτών με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, έχει κάνει τον Τάκη Καραγκούνια να εκνευρίζεται με όλους αλλά και να υποψιάζεται πως ίσως ψηφιστεί. Όπως ανέφερε ο Άρης, τον προσέγγισε ο Τάκης παρακαλώντας τον στην ουσία να μην τον ψηφίσουν γιατί έχει καταλάβει πως ο κόσμος δεν τον συμπαθεί.

Ο Άρης Σοϊλέδης μαζεύτηκε με τους περισσότερους από την ομάδα των Μαχητών και τους είπε ότι ο Τάκης βρίσκεται σε πανικό και του έχει ζητήσει να μην τον ψηφίσουν, γιατί αν βρεθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο στην ψηφοφορία, θα είναι εκείνος που θα αποχωρίσει από το Survivor.