Survivor 5: Γδύθηκε τελείως - Κάνει τον γύρο του διαδικτύου ακατάλληλο πλάνο με πρωταγωνίστρια την Σοφιάννα

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Γδύθηκε τελείως - Κάνει τον γύρο του διαδικτύου ακατάλληλο πλάνο με πρωταγωνίστρια την Σοφιάννα

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα... ανάρμοστα πλάνα του φετινού Survivor 5, με τον σκηνοθέτη να επιλέγει να προβάλλει πάντα τα πιο τζούσι! Σούσουρο λοιπόν έχει δημιουργηθεί ξανά με μερικά πλάνα που προβλήθηκε στο επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας με πρωταγωνίστρια αυτήν την φορά την...Σοφιάννα.

Συγκεκριμένα, στο 25/4 επεισόδιο, οι κόκκινοι κέρδισαν το ταξίδι στο Μαϊάμι κι ο Ατζούν ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να επιλέξουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, καθώς το σκορ τους ήταν πολύ κοντά. Έτσι, ο παίκτης της μπλε με τη σειρά του θα επέλεγε κι ακόμα ένα φίλο του για αυτό οι κόκκινοι διάλεξαν τον Άρη κι αυτός τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Οι παίκτες φυσικά ξεσάλωσαν για τα καλά και δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν και να τραγουδούν.

Από την άλλη, οι Μπλε έμειναν στην παραλία και η Σοφιάννα βρήκε ευκαιρία να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν αυτός που κλήθηκε να την ηρεμήσει σωματικά, με την ίδια να μένει εντελώς γυμνή στο πάνω μέρος του σώματός της και εκείνον να της κάνει μασάζ.

Τα έβγαλε όλα η Σοφιάννα

«Άγριος» χωρισμός για Σοφιάννα και Σοϊλέδη - Τι συνέβη μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Τα πάντα στο Survivor κρέμονται πάντα από μια κλωστή και οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες. Μια παραμικρή λανθασμένη κίνηση ή κουβέντα, μάλιστα, είναι ικανή να τις ταράξει και να δημιουργήσει νέα δεδομένα, αλλάζοντας το στάτους των παικτών από φίλους σε εχθρούς.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ασχοληθεί πολύ έντονα με τον Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία έχει σηκώσει... σκόνη εξαιτίας του επικείμενου γάμου του πρώτου με τη Μαρία Αντωνά.

Για το αν υπάρχει κάτι ερωτικό, βέβαια, ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να απαντήσει και να κλείσει στόματα με μια μόνο κίνηση. Η αλήθεια είναι, ότι ερωτική σχέση δεν υπάρχει, αλλά σίγουρα οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά, αφού δεν είναι λίγα αυτά που τους ενώνουν σε χαρακτήρα και ενδιαφέροντα, με αποτέλεσμα να περνούν πολλές ώρες συζητώντας για διάφορα θέματα και να περνούν ευχάριστες στιγμές. Όλο αυτό, όμως, δείχνει να έχει αλλάξει.

Μετά την ενημέρωση της παραγωγής προς τον Σοϊλέδη για το σούσουρο, που έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό για τον ίδιο, τη Σοφιάννα και τη Μαρία, εκείνος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την πρώτη, κάτι που ήδη είχε κάνει, αλλά βλέπει πως οι φήμες συνεχίζουν να «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο Άρης πλησίασε και πάλι.... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr