Survivor 5: «Ξέρει τι γίνεται έξω» - Ο Τάκης εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Άρη

Απίστευτη ένταση μετά το συμβούλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Ξέρει τι γίνεται έξω» - Ο Τάκης εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Άρη

Στο ξεκίνημα του σημερινού (3/5) επεισοδίου του Survivor 5 οι παίκτες συζητούσαν για όσα συνέβησαν στο χθεσινό συμβούλιο και την απόφαση που πήρε η Στέλλα να ψηφίσει την Σοφιάννα.

Η ένταση μετά το συμβούλιο του Survivor 5

Την συζήτηση ακολούθησε αδιανόητη ένταση ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας των μπλε και ο Τάκης φώναζε οργισμένος πως ο Άρης έχει κάνει όλα όσα έχει αναφέρει στο παρελθόν και μετά την κίνησή του να μάθει από κινητό ντόπιου τι συμβαίνει με την οικογένειά του, ο ίδιος θεωρεί πως ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει έξω.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα

Μπλε και Κόκκινοι σήμερα Τρίτη 3/5 θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5 και γνωρίζουμε ποια από τις δυο ομάδες θα κερδίσει, λίγο πριν οι Μπλε αποχωριστούν έναν συμπαίκτη τους στο αυριανό 4/5 συμβούλιο του νησιού - δείτε ποιος αποχωρεί.

Χαμός επικρατεί από χθες 2/5 όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ "δωροδόκησαν" ντόπιο ώστε να καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό θα φέρει μεγάλο χαμός στην καλύβα τους, όπως παρακολουθήσαμε από το 3/5 trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα. Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα θα δώσει ρεσιτάλ.

Ο Μισθοφόρος μπορεί να μην είναι και ο πιο αγαπητός και συμπαθής παίκτης, ωστόσο, σε ένα πράγμα που είχε δίκιο είναι ότι η "κλίκα" των Μπλε έκρυβε πολλά και πως κάποια στιγμή θα έβγαιναν όλα στη φόρα. Έτσι και έγινε!

Όπως θα δούμε λοιπόν σήμερα, ο Τάκης (που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση με άλλους δυο συμπαίκτες) θα ξεσπάσει μόλις επιστρέψουν στην παραλία, ενώ και λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας θα τσακωθεί πολύ άσχημα με τον Άρη Σοϊλέδη και θα του ρίξει και εκείνος τα πυρά του.

Όσον αφορά το αγώνισμα θα έχει ένα εμπόδιο που θα δυσκολέψει πολύ τους παίκτες και από θαύμα δεν θα δούμε κάποιο τραυματισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει είναι η Μπλε και θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Όλοι εκτός όμως του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ οι οποίοι έφαγαν ποινή λόγω της παραβίασης κανόνων του παιχνιδιού.