Survivor 5 spoiler 4/5: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίσει το έπαθλο φαγητού

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 4/5: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίσει το έπαθλο φαγητού

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5 έχουμε το έπαθλο φαγητού το οποίο θα παρακολουθήσουμε απόψε Τετάρτη 4/5. Μπλε και Κόκκινοι θα πέσουν "με τα μούτρα" στο στίβο μάχης με σκοπό τη νίκη, αφού η καρύδα και το ρύζι δεν αντέχετε άλλο.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor 5

Μετά τον τσακωμό Τάκη - Σοϊλέδη, λόγω της παράβασης του δεύτερου, θα τσακωθούν άσχημα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Μπορεί να ήταν φίλοι, ωστόσο, η κατάσταση ανάμεσα τους θα ανατραπεί! Το μοντέλο θα πει πως δεν τον αντέχει, ενώ από πλευράς του ο κομμωτής αγανακτισμένος θα αναφέρει στην συνέντευξη του πως ήταν λάθος του που την στήριζε τόσο καιρό. Ο καβγάς τους θα συνεχιστεί και στο αγώνισμα!

Όσον αφορά το συμβούλιο του νησιού, Σοφιάνα Αβραμάκη, Βρισηίδα Ανδριώτου και Τάκης Καραγκούνιας έχουν βρεθεί εδώ και λίγες ημέρες στα χέρια των τηλεθεατών που κάθε εβδομάδα κρίνουν την παραμονή των υποψηφίων προς αποχώρηση στο παιχνίδι. Εμείς βέβαια ήδη γνωρίζουμε ποιος αποχωρεί.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους είναι η Κόκκινη η οποία μπορεί επικοινωνία να μην είχε, ωστόσο, για ένα τουλάχιστον γεύμα θα καταφέρει να χορτάσει.

Survivor 5 spoiler 4/5 έπαθλο φαγητού