Survivor 5: Άγριος καβγάς ανάμεσα στην Βρισηίδα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Άρχισε να τον σπρώχνει

Δεν σταματούσε να του φωνάζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Άγριος καβγάς ανάμεσα στην Βρισηίδα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Άρχισε να τον σπρώχνει

Κατά τη διάρκεια του σημερινού (4/5) αγώνα στο Survivor 5, έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στην Βρισηίδα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο τσακωμός του Εμμανουήλ με την Βρισηίδα

Η παίκτρια, παρόλο που αρχικά δεν αισθανόταν καθόλου καλά αι αποχώρησε για λίγο, επέστρεψε και αγωνίστηκε κανονικά. Ο συμπαίκτης της της φώναζε να στοχεύσει και αυτό την εκνεύρισε τόσο που άρχισε να του φωνάζει και να τον σπρώχνει μπροστά σε όλους, ενώ κανείς από τους υπόλοιπους παίκτες δεν μπήκε ανάμεσά τους, ούτε υπερασπίστηκε κάποιον από τους δύο.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ άρχισε να φωνάζει, με τη σειρά του, ενώ την "στόλισε" χρησιμοποιώντας ορισμένα επίθετα. Η Βρισηίδα όσο αγωνιζόταν ο Κωνσταντίνος παρά το ότι έκλαιγε, πήγε δίπλα του και ξεκίνησε και ξεκίνησε να του φωνάζει να στοχεύσει για να τον εκνευρίσει.

Ο Κωνσταντίνος "ξεσκέπασε" τον Άρη Σοϊλέδη

Το σημερινό (4/5) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με ουρλιαχτά και η συνέχεια θα λέγαμε πως είναι το ίδιο τρομακτική για έναν παίκτη, αν λάβουμε υπόψιν όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για εκείνον.

Μιλώντας στην κάμερα, ο ίδιος αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη και αποκάλυψε πως τον "έπιασε" πίσω από τις κάμερες και του μίλησε για όσα έχει πει για τον ποδοσφαιριστή και την Σοφιάννα. Τον "ξεσκέπασε" ουσιαστικά, ωστόσο, ο Άρης δεν έχει παραδεχτεί τίποτα και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.