Survivor 5: Ο Λιανός έδιωξε τον Κατσαούνη από το παιχνίδι - Το μέλλον του θα κριθεί από την παραγωγή

Δε έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Λιανός έδιωξε τον Κατσαούνη από το παιχνίδι - Το μέλλον του θα κριθεί από την παραγωγή

Στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε για άλλη μια φορά να σημειώνονται εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Λίγο πριν πάνε και οι δύο να αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού σημειώθηκε ένα πραγματικά ακραίο σκηνικό ανάμεσα σε Τάκη και Κατσαούνη για έναν αστείο λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, η παραγωγή είδε αυτόν τον έντονο τσακωμό και ανέθεσε στον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει στο Γιώργο, ο οποίος και επιτέθηκε πρώτο, πως δε θα μπορούσε να αγωνιστεί στον αγώνα και πως θα έπρεπε να αποχωρίσει. Μάλιστα για την ώρα το μέλλον του παίκτη παραμένει άγνωστο μιας και η ποινή του δεν ανακοινώθηκε.

Ο Γιώργος Λιανός ''έδιωξε'' τον Γιώργο Κατσαούνη από το survivor 5

«Ένας μεγάλος έρωτας...» - Ο Εμμανουήλ βγάζει στη φόρα νέο φλερτ για τον Σοϊλέδη

Στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε να ανατρέπονται φανερά οι ισορροπίες μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας, την οποία και σχολίασε η Ασημίνα ως πολύ άδικη και στημένη. Και ενώ λοιπόν η ομάδα έκλαιγε και και σχολίαζε την απουσία της από την καλύβα, ο Εμμανουήλ πήρε το λόγο και έκανε μια απίστευτη δήλωση.

Εκείνος ήταν ο πρώτος, ο οποίος είχε βγάλει στη φόρα φήμες για φλέρτ μεταξύ Άρη και Σοφιάνας. Τώρα, που εκείνη δε βρίσκεται ανάμεσα τους θέλησε να δημιουργήσει έναν νέο έρωτα. Αυτό λοιπόν, που βρήκε να δημιουργήσει ως ειδύλλιο αφορούσε τη Ναυσικά και τον ποδοσφαιριστή.