Survivor 5 Trailer (9/5): «Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη...» - Ο Γιώργος Λιανός επιβάλλει ποινή στον...

«Πάγωσαν» οι παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Trailer (9/5): «Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη...» - Ο Γιώργος Λιανός επιβάλλει ποινή στον...

Το Survivor 5 επιστρέφει απόψε (9/5) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα έρθουν τα πάνω κάτω. Οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο δεν σταματάνε με την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη αλλά αντιθέτως συνεχίζονται δυναμικά.

Εδώ και λίγη ώρα σας έχουμε ενημερώσει για την ομάδα που πρόκειται να κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας (δείτε εδώ το χρώμα) καθώς και για τους παίκτες που πρόκειται να παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).

Πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer για το αποψινό (9/5) επεισόδιο. Οι δύο ομάδες μπαίνουν με μεγάλη φόρα στο αγώνισμα ασυλίας καθώς καμία από τις δύο δε θέλει να μετρήσει κι άλλη απώλεια.

Οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες ξεκινάνε ήδη από την παραλία, όταν ο Μαρτίκας ξεκαθαρίζει πως δεν λειτουργεί με στρατηγική, ενώ για ακόμη μία φορά ο Τάκης βγαίνει εκτός εαυτού.

Κάποια στιγμή ωστόσο, ο Στάθης Σχίζας εκνευρίζεται πολύ έντονα λόγω ενός χαμένου πόντου, και έτσι καταστρέφει μία κατασκευή καθώς και ένα μικρόφωνο.

Αμέσως ο Γιώργος Λιανός μαζεύει τους παίκτες και εξηγεί πως κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο και έτσι πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις.

«Κατέστρεψε δύο κατασκευές και ένα μικρόφωνο. Θέλω να πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και φυσικά θα επιφέρει και μία αντίστοιχη ποινή», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι δυο ομάδες συγκεντρώνονται στον χώρο όπου διεξάγεται το συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ανακοινωθούν και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα συνοδεύσουν την Ασημίνα στην ψηφοφορία. Θυμίζουμε πως η Ασημίνα αναδείχθηκε υποψήφια στο χθεσινό (8/5) επεισόδιο μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών της, ενώ αρκετοί υποστήριξαν πως η ψήφος του ήρθε για αγωνιστικούς λόγους.

Ο κακός χαμός και στο σημερινό (9/5) επεισόδιο του Survivor 5