Survivor 5: «Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτή τη σαπίλα» - Ο Τάκης ξεφτίλισε το "ειδύλλιο" Βρισηίδας με Μαρτίκα

«Θα χάσει τη στήριξή της από μένα αν το συνεχίσει αυτό»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτή τη σαπίλα» - Ο Τάκης ξεφτίλισε το

Μετά τις αποκαλύψεις του Άρη Σοϊλέδη για το «σχέδιο Μαρτίκα» και το πανηγύρι που είχε στήσει στο δάσος στο συμβούλιο του Survivor την Κυριακή 8/5, ήταν αναμενόμενο ότι θα γινόταν χαμός στην καλύβα, και επιβεβαιωθήκαμε καθώς την Δευτέρα 9/5 οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και έγινε το...σώσε!

Δεν αντέχει άλλο αύτη τη σαπίλα

Ο Τάκης ήταν έξαλλος με τον Μαρτίκα και οι δύο άντρες λογόφεραν, ανακατεύοντας στην κουβέντα και τη Βρισηίδα με αφορμή τα όσα ακούγονται για γλυκά ματάκια και φλερτ μεταξύ τους.

«Οι άνθρωποι είναι τραγελαφικοί, είναι για γέλια όλοι. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτή τη σαπίλα δίπλα μου. Είμαι μόνος μου και θα λέω πάντα την αλήθεια. Αν η Βρισηίδα είναι τόσο κουτή και φλερτάρει με τον Μαρτίκα για δικούς της λόγους, θα πρέπει να το κοιτάξει αυτό. Εγώ την έχω στηρίξει, αλλά θα χάσει τη στήριξή της από μένα αν το συνεχίσει αυτό».

Πανικός στην καλύβα των Μπλε - Ζήτησαν από την Βρισηίδα να πάρει πίσω όσα είπε

Την ίδια ώρα που επικρατεί αναβρασμός στην καλύβα των Κόκκινων γύρω από την ψηφοφορία που έθεσε την Ασημίνα πρώτη στον τάκο για αυτή την εβδομάδα, στους Μπλε επικρατεί ως συνήθως ο κακός χαμός επίσης, αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις της Βρισηίδας για κάποιους συμπαίκτες της, μιας και θεωρεί πως "πλευρίζουν" τον Εμμανουήλ από εκεί που τον έκραζαν.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια θέλησε να υποδείξει ποιους εννοεί, βγάζοντας από το κάδρο τον Τάλα και έτσι έδειξε ξεκάθαρα τον Άρη και την Μαίη. Μάλιστα όταν την είπαν να ανακαλέσει δεν το έκανε και συνέχισε να υποστηρίζει πως αυτόι οι δύο έρχονται πιο κοντά στον Κωνσταντίνο για τις ψήφους ενώ είναι ικανοί στο τέλος να τον ψηφίσουν κιόλας.