Survivor 5: «Στην ζωή, κάθε...» - Η ανάρτηση της συντρόφου του Απόστολου Ρουβά μετά την αποχώρησή του

Στο πλευρό του σεφ η αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Στην ζωή, κάθε...» - Η ανάρτηση της συντρόφου του Απόστολου Ρουβά μετά την αποχώρησή του

Από το Survivor αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 12/5 ο Απόστολος Ρουβάς. Ο ίδιος ήταν υποψήφιος μαζί με την Ασημίνα, τον Άρη και τον Εμμανουήλ, ωστόσο ήταν αυτός τελικά που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, η σύντροφός του, Φανή, προχώρησε σε μια ανάρτηση για αυτόν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Συγκεκριμένα, η Φανή Γιαβρίδου δημοσίευσε φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές του Απόστολου Ρουβά στο Survivor 5 και έγραψε χαρακτηριστικά: «Λένε ότι κάθε ιστορία έχει πάντα ένα τέλος... Αλλά στη ζωή, κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχη!»

Στο πλευρό του Απόστολου Ρουβά η σύντροφός του μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Στο πλευρό του Απόστολου Ρουβά η σύντροφός του μετά την αποχώρησή του από το Survivor

«Κύριος μπήκες, κύριος έφυγες!» - Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά

Ασημίνα, Απόστολος, Κωνσταντίνος και Άρης ήταν αυτή την εβδομάδα στα χέρια του κοινού το οποίο. Στο επεισόδιο της Τετάρτη 11/5 του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Απόστολος Ρουβάς. Η εξέλιξη αυτή δε φάνηκε να χαροποίησε κανένα. Αντιθέτως, στεναχώρησε ιδιαίτερα τόσο τους συμπαίκτες του όσο και του θαυμαστές του.

Ο Απόστολος Ρουβάς, μάγειρας και αδελφός του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα μέσα στο παιχνίδι. Ήταν πάντα σωστός, τηρούσε τους κανόνες και σεβόταν τους υπόλοιπους παίκτες.

Έκτοτε, στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter επικρατεί χαμός. Η αποχώρησή του φαίνεται πως σήκωσε θύελλα αντιδράσεων αφού κανείς δεν ήθελε να φύγει και ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του παιχνιδιού.

Ο ίδιος δήλωσε μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του: «Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Όταν βγω θα γίνω φανατικός του Survivor και θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο. Θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω και θα τρώω και θα πίνω στην υγεία σας. Σε όλους». Για άλλη μία φορά επέδειξε την ευγένεια και την υποστήριξη προς τους συμπαίκτες του, που έδειχνε καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και το αίσθημα αλληλεγγύης που τον διακατέχει.