Survivor 5: «Η σχέση αυτή είναι ολέθρια» - Νέα "καρφιά" από τον Εμμανουήλ για Βρισηίδα και Μαρτίκα

«Είναι ένα ζευγάρι πάρα πολύ αταίριαστο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Η σχέση αυτή είναι ολέθρια» - Νέα

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί έντονα από τους παίκτες του Survivor 5 πως ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτη έχουν έρθει αρκετά κοντά όπου μάλιστα αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν πως υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσά τους. (Δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ)

Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ για Μαρτίκα και Βρισηίδα στο Survivor 5

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους παίκτες που δεν διστάζει να λέει φανερά την άποψή του. Έτσι, στις δηλώσεις του που είδαμε πριν από λίγο "έριξε" για τα καλά τα βέλη του μιας και ανέφερε πως: «Η σχέση αυτή είναι ολέθρια και λειτουργεί μέσα από ένα συμφέρον.

Η Βρισηίδα έχει απομείνει εντελώς μόνη της. Είναι ένα κορίτσι και λίγο κακομαθημένο και δεν την κάνει κανείς παρέα. Ο Σπύρος ψάχνει να βρει όποιο κορίτσι να ΄ναι, είναι και σε μια ηλικία αρκετά μεγάλη και ήδη έχει αργήσει.Η Βρισηίδα έχει αγαπήσει τα “λεπτά” αισθήματα του Σπύρου Μαρτίκα.

Άρα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Προχθές τους έπιασα σε ένα πάρα πολύ τρυφερό τετ α τετ και κάποια στιγμή της είπε ο Σπύρος “μην ανησυχείς μωράκι μου, θα σε πάω στο Παρίσι και θα περάσουμε υπέροχα”. Είναι όλο λάθος! Είναι ένα ζευγάρι πάρα πολύ αταίριαστο αλλά αν αυτοί ταιριάζουν εμένα δεν μου πέφτει λόγος».

Μαρτίκας - Βρισηίδα

Είχε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι - Η αποκάλυψη για την άγνωστη σύντροφο του Σπύρου Μαρτίκα

Πολύς ντόρος επικρατεί γύρω από το πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα τις τελευταίες μέρες και αυτό γιατί έχει γίνει γνωστό πια το φλερτ που έχει αναπτυχθεί μεταξύ εκείνου και της συμπαίκτριάς του στο Survivor 5, Βρισηίδας Ανδριώτου.

Ο φαρμακοποιός και το μοντέλο φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά τις τελευταίες μέρες και δεν το κρύβουν, μιας και τα χάδια και οι αγκαλιές μεταξύ τους πάνε... σύννεφο. Πολλές είναι επίσης οι φορές που έχουν μείνει μόνοι τους στα δάσος, ενώ έχουν μιλήσει ανοιχτά στις κάμερες για την μεταξύ τους σχέση.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται πως δεν τρέχει τίποτα πραγματικά μεταξύ τους και σκοπός τους είναι να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν μέσα στο παιχνίδι.

Όπως όμως ήταν αναμενόμενο, το twitter έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες ενώ για το ειδύλλιο αυτό μίλησε και η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα, η οποία μάλιστα πέρα από το ότι εγκρίνει την Βρισηίδα, αποκάλυψε πως ο φαρμακοποιός είχε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι, την οποία όμως τελείωσε σχεδόν έναν μήνα πριν.

Μάλιστα, είχαν δηλώσει και μαζί συμμετοχή για το Survivor 5.

Η αποκάλυψη για την άγνωστη σύντροφο του Σπύρου Μαρτίκα

«Η Βρισηίδα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μια κούκλα. Ο Σπύρος δε μπορεί χωρίς γυναικεία παρουσία δίπλα του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί αυτό ίσως τον χαλαρώσει λιγάκι. Ίσως να τον απωθήσει λίγο και από τους καβγάδες που γίνονται με τον Τάκη. Δεν μπορώ τους καβγάδες, δε μπορώ.

Δηλαδή όταν είναι Σάββατο και βλέπουν τα παιδιά γυρίζω κανάλι. Ο Σπύρος χώρισε έναν μηνά πριν μπει στο Survivor. Μαζί με την κοπέλα του έκανε την αίτηση. Ήταν στα χωρίσματα τότε. Ο Τάκης κάνει όλα αυτά τα πράγματα για να μη φύγει. Πρέπει λίγο να ηρεμήσει» ανέφερε η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα.