Survivor 5 Highlights (15/5): Η ξαφνική αποχώρηση, το φλερτ του νησιού και οι νέες ομάδες

Χαμός και στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (15/5): Η ξαφνική αποχώρηση, το φλερτ του νησιού και οι νέες ομάδες

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (15/5) στο Survivor 5 μιας και πέρα από την ανακοίνωση για την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς (για την οποία εμείς σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες), είδαμε και τη διαμόρφωση των νέων ομάδων.

Τι είδαμε χθες (15/5) στο Survivor 5

Τρυφερά τετ α τετ για Μαρτίκα και Βρισηίδα - Μοιράζονται το ίδιο "κρεβάτι"

Το βράδυ της Κυριακής (14/5) ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο στο Survivor 5 όπου οι εξελίξεις φαίνεται να τρέχουν σε γοργούς ρυθμούς μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών έχουν περάσει από 40 κύματα.

Ωστόσο, πριν από λίγο αποδείχθηκε πως ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έχουν έρθει για τα καλά πολύ κοντά μεταξύ τους, κάτι που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τους υπόλοιπους παίκτες μιας και δεν το περίμεναν με τίποτα. Άραγε οι δυο παίκτες είναι κάτι παραπάνω από φίλοι; (Δείτε εδώ την πραγματική διαφορά ηλικίας τους)

Survivor Βρισηίδα - Μαρτίκας

"Ξέφυγε" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - «Δεν φεύγω λέμε»

Χθες βράδυ ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα είδαμε σε τρυφερά τετ α τετ την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα όπου τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει ολοένα και περισσότερο κοντά ο ένας στον άλλον.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ριάλιτι δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Θέλω να καταλάβουν οι συμπαίκτες μου ότι πρέπει να σταματήσουν να με βγάζουν υποψήφιο. Δεν φεύγω λέμε φίλε! Είμαι ο καινούργιος εξολοθρευτής του Survvior φίλε. Πραγματικά από την ημέρα που έχω έρθει ψήφιζαν όλοι έναν Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Θα ήθελα να τους ενημερώσω με πάρα πολύ αγάπη ότι θα παραμείνω γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήρθε για να μείνει και όχι για να φύγει».

Δηλώσεις Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5

«Ο κόσμος έδειξε ότι με έχει συγχωρήσει»

Η αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά από το Survivor 5 ξάφνιασε τους πάντες καθώς δεν περίμεναν ότι θα ήταν εκείνος ο οποίος θα έφευγε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, ξημέρωσε μια νέα ημέρα για τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι συνεχίζουν να είναι στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Μεταξύ άλλων, ο Άρης Σοϊλέδης θεωρεί ότι ο κόσμος του έδωσε το μήνυμα για να παραμείνει κι άλλο στο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος έδειξε πόσο πολύ πίστεψε σε εμένα και πιστεύει σε εμένα. Έδειξε ότι με έχει συγχωρήσει για τα λάθη που έχω κάνει. Δεν με αφορά καθόλου μα καθόλου η άποψη του Τάκη, εφόσον ο κόσμος έκλεισε στόματα χθες με το βροντερό παρών του κι έδειξε ότι ο Άρης θέλει να μείνει στο παιχνίδι».

Σε σοκ οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας

Αναμφίβολα το Survivor 5 έχει δείξει αρκετές φορές πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς κατά καιρούς έχουμε δει περιστατικά που μας έχουν αφήσει άφωνους. Ωστόσο, αυτή τη φορά η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού μόνο ευχάριστη δεν ήταν.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από τον τραυματισμό της. Οι συνθήκες είναι αντίξοες κάτι που την έκανε να έρθει σε αυτή την τελική απόφαση.

«Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που στην αρχή έχει ενθουσιασμό αλλά στην πορεία και δυσκολίες. Είχαμε μια εξέλιξη για την οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω.

Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς

Την ώρα που οι παίκτες ήταν ακόμη στην καλύβα τους, παρατήρησαν πως είχε φτάσει ένας πάπυρος ο οποίος έγραφε χαρακτηριστικά «Σε λίγο συμβούλιο του νησιού». Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5.

Από την άλλη, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης δεν στάθηκε μόνο εκεί μιας και αποκάλυψε πως θα υπάρξει και άλλη μια έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να περάσουμε στη στιγμή της ανακοίνωσης αλλά πριν συμβεί αυτό θα ήθελα από όλους να απομακρύνετε τις μπαντάνες σας»

undefined

Μπλε ομάδα

Κόκκινη ομάδα

"Λιώνει" η Βρισηίδα για τον Μαρτίκα - «Είναι κάτι όμορφο»

Στο χθεσινό (15/5) επεισόδιο του Survivor 5 επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά πως η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν έρθει για τα καλά κοντά κάτι που δεν δίστασε να το σχολιάσει και να ρίξει τα "καρφιά" του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Από την άλλη, η ίδια μιλώντας στην κάμερα ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα αφού ανέφερε πως: «Ο Σπύρος εχτές για πρώτη, μη σου πω δεύτερη, φορά και στον αγώνα και στο συμβούλιο έχασε τα λόγια του, δεν μπορούσε να μιλήσει. Έχω καταλάβει ότι ο Σπύρος έχει μία τρομερή συμπάθεια προς εμένα.

Είναι κάτι όμορφο αυτό που έχουμε, αλλά δεν είναι κάτι ερωτικό. Είναι κάτι όμορφο, που νιώθω ασφάλεια για πρώτη φορά στο παιχνίδι και που ένας άντρας με προστατεύει, με προσέχει. Είναι κάτι ωραίο. Όλες οι γυναίκες θέλουμε κάτι τέτοιο».

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας στο Survivor 5

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές οι ανατροπές αλλά και οι εκπλήξεις στο φετινό Survivor 5 είναι γεγονός! Πιο συγκεκριμένα, μετά από την διαμόρφωση των 2 ομάδων εκ νέου οι παίκτες έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι με την νέα πραγματικότητα.

Έτσι, τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι πήγαν στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει "χτυπήσει" κόκκινο.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 3 -1 ήταν η Μπλε ομάδα, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.