Survivor 5: Ο σύντροφος της Βρισηίδας πριν τον Σπύρο Μαρτίκα

Από γούστο... καλά πάει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ο σύντροφος της Βρισηίδας πριν τον Σπύρο Μαρτίκα

Το νέο ειδύλλιο στο Survivor 5 απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό! Η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως έχει βρει ένα μεγάλο στήριγμα στον Άγιο Δομίνικο, στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα και τα γλυκόλογα πλέον δίνουν και παίρνουν μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις).

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε απασχολήσει στο παρελθόν ξανά με την προσωπική της ζωή αφού το 2018 διατηρούσε σχέση με... πρώην σύντροφο της Λάουρας Νάργες, τον Δημήτρη Δαλάκο.

Βέβαια, μετά από αυτό τον χωρισμό πέρασε από την ζωή της και ο Γιώργος Τσιτακλής με τον οποίο και χώρισε στη συνέχεια για λόγους που ποτέ δεν έγιναν γνωστοί.

Βρισηίδας

Βέβαια, και ο Σπύρος είχε σχέση πριν μπει στο Survivor

Η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα, η οποία εγκρίνει την Βρισηίδα, αποκάλυψε πως ο φαρμακοποιός είχε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι, την οποία όμως τελείωσε σχεδόν έναν μήνα πριν.

Μάλιστα, είχαν δηλώσει και μαζί συμμετοχή για το Survivor 5.

«Η Βρισηίδα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μια κούκλα. Ο Σπύρος δε μπορεί χωρίς γυναικεία παρουσία δίπλα του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί αυτό ίσως τον χαλαρώσει λιγάκι. Ίσως να τον απωθήσει λίγο και από τους καβγάδες που γίνονται με τον Τάκη. Δεν μπορώ τους καβγάδες, δε μπορώ.

Δηλαδή όταν είναι Σάββατο και βλέπουν τα παιδιά γυρίζω κανάλι. Ο Σπύρος χώρισε έναν μηνά πριν μπει στο Survivor. Μαζί με την κοπέλα του έκανε την αίτηση. Ήταν στα χωρίσματα τότε. Ο Τάκης κάνει όλα αυτά τα πράγματα για να μη φύγει. Πρέπει λίγο να ηρεμήσει» ανέφερε η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα.

ΠΗΓΗ