Survivor 5: «Άντε γεια Τάκη, δεν σε βλέπω καν» - Τα "καρφιά" του Εμμανουήλ στον Καραγκούνια

«Όταν χάνει ο Τάκης τα βάζει με τα πάντα, αλλά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τον κέρδισε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Άντε γεια Τάκη, δεν σε βλέπω καν» - Τα

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε απόψε 16/5 το βράδυ, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να νιώθει πιο αυτοπεποίθηση από ποτέ, μιας και χθες έφερε σημαντικούς πόντους στο αγώνισμα επάθλου.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως κατάφερε να κερδίσει τον Τάκη.

«Έφερε δύο νίκες αναπάντεχες. Δεν τις περίμενε κανείς. Περίμενε κανείς ότι θα κερδίσω τον καλύτερο παίκτη του Survivor, τον Τάλα; Όχι! Πάθανε όλοι σοκ. Και ο Τάλα και η κόκκινη ομάδα και η μπλε διότι ο Τάλα είναι ένας άχαστος παίκτης.Δ εν θα ξεχάσω όμως τα λόγια του Τάκη στο συμβούλιο.

Άκου φίλε, άραξε την πέτσα σου, χαλάρωσε γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με το που τον επέλεξες στο χθεσινό βραδινό αγώνισμα, σε κέρδισε και δεν σε βλέπω καν. Άντε γεια, γεια χαρά νταν Τάκη, δεν σε βλέπω καν. Όταν χάνει ο Τάκης τα βάζει με τα πάντα, αλλά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τον κέρδισε και θα το θυμάται για πάντα ο Τάκης», είπε ο Κωνσταντίνος.

Ανατροπή στις ημέρες προβολής - Πότε θα δούμε την αποχώρηση

Το περασμένο Σάββατο (14/5), το Survivor 5 αναγκάστηκε να μείνει εκτός αέρα ΣΚΑΪ λόγω του μεγάλου τελικού της Eurovision. Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε (15/5) με ένα καθηλωτικό επεισόδιο, το οποίο μάλιστα σημείωσε εντυπωσιακή τηλεθέαση (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε).

Η σύντομη αλλαγή αυτή στον προγραμματισμό του καναλιού, έφερε τα πάνω κάτω για το παιχνίδι επιβίωσης. Ούτε χθες αλλά ούτε και σήμερα βλέπουμε αγώνισμα ασυλίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι ασυλίες θα... διαβάστε στο TV24.