Survivor 5: «Όταν έχεις μια σχέση, και προβάλλεται...» - Η Σοφιάνα μιλά έξω από τα δόντια για την Αντωνά

«Στεναχωρίθηκα πάρα πολύ!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Όταν έχεις μια σχέση, και προβάλλεται...» - Η Σοφιάνα μιλά έξω από τα δόντια για την Αντωνά

Το πρωί της Τρίτης 17/5, η κάμερα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα, συνάντησε την Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την Μαρία Αντωνά, με την οποία έχει ήδη συναντηθεί για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, και φυσικά για τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς γύρο από το όννομα τους παρότι έχουν δώσει τις εξηγήσεις τους, εξακολουθεί και γίνεται μεγάλος ντόρος.

"Κόλαφος" οι απαντήσεις της Σοφιάνας

«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν γιατί είμαι αυστηρός κριτής με τον ίδιο μου τον εαυτό. Η φήμη αυτή για μένα και τον Άρη ήταν ανυπόστατη και πολύ προσβλητική. Φυσικά ήταν και για τη Μαρία Αντωνά, η οποία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, να μπω στη θέση της. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω ότι όταν έχεις μια σχέση, πόσω μάλλον όταν προβάλλεται αυτή σχέση.

Είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι σε μια εκπομπή και καλείσαι να σχολιάσεις ενδεχομένως περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται ο σύντροφός σου. Φαντάζομαι πόσο άσχημο μπορεί να ήταν για την ίδια όλο αυτό που βίωνε», είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Άρχισε να λέει ότι είμαι άχρηστη, ότι φέρνω...» - Η Σοφιάνα δεν αναιρεί ούτε στο ελάχιστο όσα είπε για τον Τάκη

Εκτός Survivor βρίσκεται πλέον η παίκτρια Σοφιάνα Αβραμάκη και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού σχετικά με όσα έχει ξεκινήσει να αποκαλύπτει σε συνεντεύξεις της. Την Παρασκευή 13/5 βρέθηκε στο πλατό του Love it και μεταξύ άλλων μίλησε για την φιλία της με την Ασημίνα και όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους, αλλά και γιατον τσακωμό με τον Τάκη Καραγκούνια και τις τεταμένες σχέσεις που είχαν στο παιχνίδι.

«Την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή μου, έπαιζε Survivor όταν γύρισα σπίτι και όταν το είδα αισθάνθηκα πολύ περίεργα, στεναχωρήθηκα και είπα στη μαμά μου να αλλάξει κανάλι, γιατί εγώ ήθελα ακόμη να βρίσκομαι στο παιχνίδι», είπε αρχικά η Σοφιάνα και συνέχισε:

«Με τον Τάκη είχα φτάσει στα όριά μου. Δεν μετανιώνω όμως, γιατί θεωρώ ότι αυτά τα ειλικρινή ξεσπάσματά μου, φανέρωναν και όλο αυτό που βιώνουμε εκεί μέσα. Στο σκηνικό με τον Τάκη, δεν αναιρώ τα όσα είπα. Ο Τάκης μου μίλησε για τα ψυχολογικά μου, άρχισε να λέει ότι είμαι άχρηστη, έλεγε ότι φέρνω ήττες επειδή έχω ψυχολογικά. Ο Τάκης ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται τις καταστάσεις αλλά σας πληροφορώ ότι σε στιγμές που δεν καταγραφόμασταν ο Τάκης ήταν 10 φορές πιο απειλητικός από εμάς. Σε εμένα δεν το έκανε τόσο συχνά, γιατί μάλλον δεν τον έπαιρνε. Θεωρώ ότι έχει εκθέσει τον εαυτό σε αρκετά μεγάλο βαθμό».