Survivor 5: «Γιατί ντύθηκε σαν νύφη με τούλι;» - "Κόλαφος" ο Μουτσινάς με τον Εμμανουήλ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:  «Γιατί ντύθηκε σαν νύφη με τούλι;» -

Το φετινό Survivor 5 έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές. Ανάμεσα στους παίκτες οι οποίοι έχουν "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καθώς δεν διστάζει να κάνει επικές δηλώσεις κάθε φορά για τους συμπαίκτες του.

Έτσι, μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να σχολιάσει τον παίκτη του Survivor μιας και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδα ο παίκτης του ριάλιτι εμφανίστηκε με ένα μαύρο "τούλι".

Ο επικός σχολιασμός του Μουτσινά για το Survivor 5

«Η σχέση αυτή είναι ολέθρια» - Νέα "καρφιά" από τον Εμμανουήλ για Βρισηίδα και Μαρτίκα

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί έντονα από τους παίκτες του Survivor 5 πως ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτη έχουν έρθει αρκετά κοντά όπου μάλιστα αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν πως υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσά τους. (Δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ)

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους παίκτες που δεν διστάζει να λέει φανερά την άποψή του. Έτσι, στις δηλώσεις του που είδαμε πριν από λίγο "έριξε" για τα καλά τα βέλη του μιας και ανέφερε πως: «Η σχέση αυτή είναι ολέθρια και λειτουργεί μέσα από ένα συμφέρον.

Η Βρισηίδα έχει απομείνει εντελώς μόνη της. Είναι ένα κορίτσι και λίγο κακομαθημένο και δεν την κάνει κανείς παρέα. Ο Σπύρος ψάχνει να βρει όποιο κορίτσι να ΄ναι, είναι και σε μια ηλικία αρκετά μεγάλη και ήδη έχει αργήσει.Η Βρισηίδα έχει αγαπήσει τα “λεπτά” αισθήματα του Σπύρου Μαρτίκα.

Άρα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Προχθές τους έπιασα σε ένα πάρα πολύ τρυφερό τετ α τετ και κάποια στιγμή της είπε ο Σπύρος “μην ανησυχείς μωράκι μου, θα σε πάω στο Παρίσι και θα περάσουμε υπέροχα”. Είναι όλο λάθος! Είναι ένα ζευγάρι πάρα πολύ αταίριαστο αλλά αν αυτοί ταιριάζουν εμένα δεν μου πέφτει λόγος».

Μαρτίκας - Βρισηίδα