Survivor 5: Οι ζήλιες του Μαρτίκα στην Βρισηίδα για τους Τούρκους παίκτες - «Θα τον κάνω εγώ μια σβούρα..»

Καλά πήγε αυτό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Οι ζήλιες του Μαρτίκα στην Βρισηίδα για τους Τούρκους παίκτες - «Θα τον κάνω εγώ μια σβούρα..»

Η στιγμή που οι παίκτες του Survivor 5 ανυπομονούσαν έφτασε και αυτή είναι φυσικά ο αγώνας Ελλάδας - Τουρκίας. Λίγο λοιπόν πριν φτάσουν οι δύο ομάδες στην παραλία, Βρισηίδα και Μαρτίκας έκατσαν λίγο οι δυο τους να τα πουν.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα προσπαθούσε να τον.. κάνει να ζηλέψει, λέγοντας του ότι μερικοί Τούρκοι παίκτες είναι ωραίοι και πως μάλιστα ο ένας από αυτούς στο πάρτι της ένωσης της είχε κάνει μια σβούρα όσο χόρευαν.

Ωστόσο, ο Σπύρος φάνηκε να μην ζηλεύει ιδιαίτερα και μάλιστα της απάντησε πως... θα τον κάνει κι αυτός μια σβούρα αλλά στο παιχνίδι! Της ευχήθηκε παρόλα αυτά να περάσει καλά και να το διασκεδάσει, αν τυχόν είναι αυτοί που θα κερδίσουν τον αγώνα (δείτε εδώ ποιος νικάει).

Οι ζήλιες Βρισηίδας και Σπύρου

Ο Απόστολος Ρουβάς ''σπάει'' τη σιωπή του για το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδα

Για όσους παρακολουθούν ανελλιπώς Survivor 5 θα έχουν παρατηρήσει το νέο φλερτ, που έχει γίνει γνωστό στο νησί του Άγιου Δομίνικου και αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά σύμφωνα με τους εναπομείναντες συμπαίκτες τους αλλά και με τα όσα οι ίδιοι δείχνουν.

Μια πιο καθαρή εικόνα για το ειδύλλιο αυτό μπόρεσε να μας δώσει ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι και μίλησε στο Love it τη Δευτέρα 16/5. Ο πρώην παίκτης με πλήρη ειλικρίνεια δήλωσε πως την αλήθεια την ξέρουν μόνοι οι ίδιοι χωρίς όμως να ακυρώσει κάποιο ενδεχόμενο πραγματικής σχέσης.

«Δεν μπορώ να ξέρω αν πραγματικά όντως μεταξύ τους συμβαίνει κάτι. Αν όντως βλέπουν κάτι πέρα από αυτό. Αν όντως υπάρχει, καλά κάνουν τα παιδιά, ελευθέρα είναι τα παιδιά και δεν μπορεί κανείς να κρίνει τι θα κάνει κάποιος. Αν πάλι το κάνουν για στρατηγικούς λόγους, πάλι καλά κάνουν. Έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Πιστεύω σε λίγο καιρό θα ξέρουμε όλοι».

Απόστολος Ρουβάς