Survivor 5 Highlights (17/5): Τα «καρφιά» του Τάκη για Μαρτίκα - Βρισηίδα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Χαμός και στο χθεσινό επεισόδιο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (17/5): Τα «καρφιά» του Τάκη για Μαρτίκα - Βρισηίδα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (17/5) στο Survivor 5 μιας και μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε με τις αλλαγές στις ημέρες αποχώρησεις και στις ημέρες προβολής, έχουν έρθει τα πάνω κάτω για το παιχνίδι επιβίωσης.

Τι είδαμε χθες (17/5) στο Survivor 5

Η επική ατάκα του Μαρτίκα για την Βρισηίδα

Το βράδυ της Τρίτης (17/5) ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου την ίδια ώρα είδαμε και την άκρως εντυπωσιακή έκπληξη που δέχτηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά από την οικειοθελής αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως έχουμε δει τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο "φουντώνουν" τα τρυφερά τετ α τετ της Βρισηίδας με τον Σπύρο Μαρτίκα καθώς ακόμη και συμπαίκτες τους δεν έχουν διστάσει να τους δώσουν "στεγνά". Μεταξύ άλλων, μετά από την νίκη των Μπλε η Κόκκινη ομάδα έπρεπε να μείνει και πάλι στην καλύβα.

Έτσι, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του «Περιμένω να έρθει το μωρό μου» κάτι που έκανε τον Τάλα να "ξεράσει" για τα καλά.

Τα "καρφιά" του Καραγκούνια για το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδα

Τόσο η Βρισηίδα Ανδριώτου όσο και ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται να απασχολούν όσο τίποτα άλλο στο φετινό Survivor 5 μιας και αρκετοί συμπαίκτες τους είναι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν διστάσει να τους "κατακεραυνώσουν" σε δηλώσεις που έχουν παραχωρήσει στον Άγιο Δομίνικο.

Ανάμεσά τους είναι και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: « Όταν γύρισε η Μπλε ομάδα από το έπαθλό τους άκουσα πάλι να παίζεται το θέατρο του παραλόγου που αφορούσε την Βρισηίδα.

Για εμένα είναι ένα τεράστιο θέατρο που παίζουν για να έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση. Η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον πρώην της. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι με τον Μαρτίκα».

Ανακοινώθηκε ο νέος κανόνας του Survivor

Το βράδυ της Τρίτης 17/5 έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο Survivor. Οι παίκτες οδηγήθηκαν στο αγώνισμα, όμως λίγο πριν ξεκινήσουν να αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία, ο Γιώργος Λιανός είχε να τους κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση που θα αλλάξει τα δεδομένα (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει τη πρώτη ασυλία).

Ο Γιώργος Λιανός επικαλέστηκε το νέο κανόνα του Survivor που δεν επιτρέπει στους παίκτες να ψηφίσουν προς αποχώρηση τους συμπαίκτες τους όταν, ο αριθμός γυναικών και αντρών των δύο ομάδων δεν είναι ίσος.

Δηλαδή, στην Κόκκινη ομάδα υπάρχουν 2 γυναίκες, ενώ στην Μπλε, 3. Οι δύο αυτές κοπέλες δεν θα μπορέσουν να ψηφιστούν μέχρι η αντίστοιχη ομάδα να φτάσει στον ίδιο αριθμό.

Η νίκη των Μπλε

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας έπαιξαν στο επεισόδιο της Τρίτης 17/5 του Survivor 5 Κόκκινοι και Μπλε, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι

Λίγο μετά την επεισοδιακή αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους αλλά και να είναι παρατηρητές στο συμβούλιο.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Μπλε, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη της Στέλλας στην ατομική ασυλία

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν στο επεισόδιο 17/5 του Survivor 5 η Μπλε ομάδα, με αποτέλεσμα η Κόκκινη να αναγκαστεί να ψηφίσει έναν παίκτη από την ομάδα τους. Έτσι, μετά το τέλος του αγωνίσματος, ξανασυνάντησαν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να παλέψουν για την ατομική ασυλία.

Τελικά, η παίκτρια που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία για αυτήν την εβδομάδα δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί από την ομάδα της για αποχώρηση.

Μαθήματα ψηφοφορίας από Άρη και Βρισηίδα

Η ήττα των Κόκκινων στην ασυλία της Τρίτης 17/5 έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καλύβα. Το τι θα γίνει στην ψηφοφορία έχει κεντρίσει την προσοχή όλων των παικτών του Survivor, ενώ ο Τάκης και ο Μαρτίκας εκλιπαρούν από κοινού την ομάδα τους για να ψηφιστούν (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Η Βρισηίδα και ο Άρης ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν πρώτοι τα μαθήματα ψηφοφορίας τονίζοντας ότι πρώτα πρέπει να βγει ο Μαρτίκας στον Τάκο, ώστε να έχει χρόνο να ζητήσει από το κοινό να τον ψηφίσει, ώστε τελικά να αποχωρήσει ο Καραγκούνιας.

Η Βρισηίδα μάλιστα κάνει ξεκάθαρο σε όλους ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μείνει ο Σπύρος στο παιχνίδι, ενώ ο Τάκης έχει φοβηθεί και προσπαθεί με νύχια και δόντια να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Τάκης γίνεται νομάς στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Η ήττα της Κόκκινης ομάδας στο παιχνίδι της ασυλίας έφερε νέες εντάσεις στο Survivor 5, καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας φοβούνται πως θα βρεθούν αντιμέτωποι προς αποχώρηση και προσπαθούν να καταστρώσουν τη ορθότερη στρατηγική, ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Όμως ο ένας έχει καταλάβει τα σχέδια του άλλου, γεγονός που εντείνει τη μεταξύ τους σύγχυση. Ο δε Μαρτίκας θέλει να βγει έγκαιρα στον ντάκο για να ζητήσει ψήφους από το κοινό, ενώ ο Τάκης πιστεύει ΄τοι αν δεν βγει έγκαιρα δεν θα προλάβει να τον ψηφίσει το κοινό του.

Σε ένα τέτοιο παραλήρημα ο Τάκης τα χάνει, τσακώνεται με όλους και αποφασίζει πως θέλει να μείνει μόνος του χωρίς ομάδα και ξεκινά να χτίσει τη δική του καλύβα.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Τρίτης 17/5 έγινε ο απόλυτος χαμός στο Survivor, καθώς οι κόκκινοι έπρεπε να αποφασίσουν ποιον θα παίκτη θα ψηφίσουν για αποχώρηση. Όλοι ταλαντεύονταν ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ οι Μπλε προσπαθούσαν να προάγουν τα δικά τους σχέδια.

Και οι δύο αδύναμοι παίκτες των Μπλε, ήθελαν να ψηφιστούν απόψε, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο να απευθυνθούν στο κοινό τους.

Τελικά οι Μπλε πείστηκαν και τελικά όλοι, εκτός από τον ίδιο ψήφισαν τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Φυσικά αυτή η απόφαση έφερε τα πάνω κάτω στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Τάκης δεν μπορούσε να δεχτεί, ότι οι συμπαίκτες του δεν τον σεβάστηκαν, ενώ τους ρώτησε την τακτική πίσω από την ψηφοφορία.

Τότε πήρε τον λόγο η Στέλλα και εξήγησε ότι όντως στόχος των Μπλε είναι να αποχωρήσει ο Τάκης, ώστε να ηρεμήσει η ψυχολογία τους.

Οι τρυφερές δηλώσεις του Μαρτίκα στη Βρισηίδα

Τον τελευταίο καιρό στο Survivor 5 έχει παρατηρηθεί έντονα πως ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους. Μάλιστα, ακόμη και οι συμπαίκτες τους δεν έχουν διστάσει να "ρίξουν" τα δικά τους καρφιά μιας και θεωρούν πως παίζουν θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από το συμβούλιο ο Μαρτίκας κάθισε απέναντι από την κάμερα και περιέγραψε την πιο ρομαντική του στιγμή με τη συμπαίκτριά του με πολύ… τρυφερά λόγια. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Να βλέπεις τον κόλπο της Καραϊβικής και να ονειρεύεσαι. Η πιο ρομαντική στιγμή στιγμή στο Survivor, ελπίζω να ένιωσες κάτι αντίστοιχο και εσύ».