Survivor 5: "Κοκκίνησε" από την ντροπή του ο Σχίζας εξαιτίας της Παναγιώταρου - «Θέλω να την δω σαν τρελός»

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου οι εξελίξεις φαίνεται να είναι καταιγιστικές μιας και τα "καρφιά" ανάμεσα στους παίκτες δεν έχουν τέλος. Από την άλλη, τόσο η Κόκκινη ομάδα όσο και η Μπλε αναμένεται να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας όπου ο Γιώργος Λιανός τους είχε μια ευχάριστη ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στους παίκτες πως και οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν για το ίδιο έπαθλο, με αποτέλεσμα η νικήτρια ομάδα να έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με βιντεοκλήσεις σε φίλους και αλλά και συντρόφους τους. Έτσι, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχασε την ευκαιρία να πειράξει τον Στάθη Σχίζα σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιας και οι τελευταίες αναρτήσεις "έκαψαν" για τα καλά την σχέση τους.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανόες είπε χαρακτηριστικά: «Στάθη, πολύς ο καιρός! Η Αλεξάνδρα είναι στην πλευρά της συντρόφου. Οι φίλοι είναι σε άλλη πλευρά. Η Αλεξάνδρα είπε ότι θέλει να παραμείνετε σύντροφοι! Πάγωσε ο Στάθης! Θα περιμένει, λοιπόν, στο τηλέφωνο και αυτή για να επικοινωνήσετε μέσω βιντεοκλήσης. Μεγάλη στιγμή για τον Στάθη Σχίζα μετά από τόσο καιρό.»

Η αποκάλυψη του Στάθη για την σχέση του με την Παναγιώταρου στο Survivor 5

«Νόμιζα ότι θα μιλήσω με την οικογένεια, αλλά δεν πειράζει. Εννοείται πως με όποιον και να μιλήσεις είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για μένα. Περιμένω πως και πως, σαν τρελός, να μιλήσω είτε με το κορίτσι μου είτε με τους φίλους μου. Ευλογημένο έπαθλο σήμερα η βιντεοκλήση.

Μεγάλη στιγμή πραγματικά! Μου έχει λείψει πάρα πολύ! Δεν διανοείσαι πόσο πολύ! Πραγματικά θέλω να την δω σαν τρελός. Να μου δώσει δύναμη για να συνεχίσω».

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Στάθη Σχίζα και μητέρα του παιδιού του

Ο νεαρός επιχειρηματίας του Survivor 5 από την πρώτη μέρα που μπήκε μίλησε για το παιδάκι του, το οποίο αυτή τη στιγμή αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του. Το κοριτσάκι του, το απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Άννα Μαρία Κατσαρού.

Με μία βόλτα που κάναμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει απίστευτη λατρεία στην κόρη της. Μάλιστα έχει ανεβάσει και αρκετές φωτογραφίες μαζί με τη μικρή της στα social media.

Στάθης Σχίζας παιδίΆννα Μαρία Κατσαρού Στάθης ΣχίζαςΣτάθης Σχίζας πρώηνΆννα Μαρία Κατσαρού παιδί