Survivor 5: Ο Στάθης εγκατέλειψε το αγώνισμα - Έπαιξε μόνος του ο Σοϊλέδης και τα "πήρε"

Αρπάχτηκαν στο τέλος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Στάθης εγκατέλειψε το αγώνισμα - Έπαιξε μόνος του ο Σοϊλέδης και τα

Το αγώνισμα μπορεί να ξεκίνησε με σκοπό μία από τις δύο ομάδες να κατακτήσει την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, την Κυριακή 22/5 ωστόσο οι παίκτες δεν είναι και στα καλύτερά τους, όχι τόσο σωματικά όσο ψυχολογικά. Μετά τη Μαίη, η οποία δεν είναι καθόλου καλά, και προφανώς έχει αρρωστήσει, σειρά φαίνεται πως πήρε και ο Στάθης ο οποίος αποχώρησε με ζαλάδες στα μισά του αγωνίσματος.

Αρπάχτηκαν Στάθης και Άρης για το συμβάν

Ο Στάθης πιο συγκεκριμένα, θεώρησε πως τον κόλλησε η Μαίη καθώς έχει και εκείνος πυρετό, ζαλάδες και όλα τα συμπτώματα που παρουσιάζει και η συμπαίκτρια του, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να είναι αρκετό για τους αντίπαλους ως δικαιολογία για να εγκαταλείψει κανείς τον αγώνα, και είχε μία σχετικά έντονη λογομαχία με τον Άρη.

Ο Στάθης «προκαλεί» τον Τάλα να διαλέξει τον Άρη

Στάθης, Τάλα και Μαρτίκας έχουν κάνει ένα παρεάκι και ψάχνουν τρόπο να βγάλουν νοκ άουτ την άλλη ομάδα. Μάλιστα, ο Στάθης προσπαθεί να πείσει τον Τάλα να διαλέξει τον Άρη. Συγκεκριμένα, του λέει, απευθυνόμενος και στο Σπύρο: « Ο Τάλα θα διαλέξει τον Άρη. Έτσι και διαλέξεις τον Άρη θα του κοπούν τα πόδια και θα χάσει»